Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Ο πρωθυπουργός της Βαλλονίας αποχαιρετά τον «σπουδαίο δημοκράτη κι εξαιρετικό διπλωμάτη»

Η είδηση πως ο Κάρολος Παπούλιας έφυγε σήμερα (26.12.2021) από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών βύθισε στο πένθος όσους τον γνώρισαν. Ανάμεσα σε αυτούς ο πρωθυπουργός της Βαλλονίας, Έλιο Ντι Ρούπο.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Έλιο Ντι Ρούπο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, κάνοντας λόγο για έναν «σπουδαίο δημοκράτη κι έναν εξαιρετικό διπλωμάτη».

«Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Ελλάδας Κάρολος Παπούλιας, σπουδαίος δημοκράτης και εξαιρετικός διπλωμάτης. Εκφράζω στον ελληνικό λαό και τους οικείους του όλη μου την αδελφική στοργή και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
13