Πολιτική

Κασιδιάρης: Νέες χυδαιότητες! “Πληρωμένη απάντηση” Μπακογιάννη! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο, έντονο επεισόδιο προκάλεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Χρυσής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που είναι σε εξέλιξη, κατά την έγκριση ψηφίσματος για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής» στην οποία είναι και ο ίδιος κατηγορούμενος.

Ο… γνωστός Κασιδιάρης

Ο κ. Κασιδιάρης, εκτοξεύοντας ύβρεις, απείλησε τους δημοτικούς συμβούλους που το ψήφισαν, ότι το κόμμα και η παράταξή του θα στραφούν νομικά εναντίον τους. «Τιμή μας, να στραφούν εναντίον μας γι’ αυτό το ψήφισμα» ήταν η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και έχει τίτλο «στη φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής», τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «η δίκη αυτή αφορά μια εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση της δίκης θα αφορά τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων. Έχουμε το χρέος και τη δύναμη να τα προασπιστούμε. Να βάλουμε τέρμα στη φασιστική απειλή».

Click4more: Κόντρα Χρυσοχοΐδη – ΣΥΡΙΖΑ για ταυτότητες και αστυνομική βία! “Είχα τρεις καταγγελίες για τον προηγούμενο διαγωνισμό”

Επίσης, στο ψήφισμα χαρακτηρίζεται «πρόκληση», η εισαγγελική πρόταση που προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων. «Αν υιοθετηθεί» επισημαίνεται στο ψήφισμα, «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ασύδοτη δράση των ταγμάτων εφόδων, εξοπλισμένων με μια χρηματοδότηση 8 εκατομμυρίων ευρώ». Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τονίζεται στο ψήφισμα, απαιτεί από το δικαστήριο «να προχωρήσει στην παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί . Όχι μόνο του Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα αλλά όλης της ηγεσίας που έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα μέλη για να εκτελούν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών, αριστερών, δημοκρατικών πολιτών, συνδικαλιστών κ.ά.».

Απίστευτες χυδαιότητες ξανά ο Κασιδιάρης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης στράφηκε κατά των παρατάξεων που στηρίζουν το ψήφισμα λέγοντάς τους: «Βγάλετε τον σκασμό ξεφτιλισμένοι. Σαβούρες, ελεεινοί και τρισάθλιοι»…

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
22
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς