Πολιτική

Κασιδιάρης: Νέες χυδαιότητες! “Πληρωμένη απάντηση” Μπακογιάννη! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο, έντονο επεισόδιο προκάλεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Χρυσής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που είναι σε εξέλιξη, κατά την έγκριση ψηφίσματος για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής» στην οποία είναι και ο ίδιος κατηγορούμενος.

Ο… γνωστός Κασιδιάρης

Ο κ. Κασιδιάρης, εκτοξεύοντας ύβρεις, απείλησε τους δημοτικούς συμβούλους που το ψήφισαν, ότι το κόμμα και η παράταξή του θα στραφούν νομικά εναντίον τους. «Τιμή μας, να στραφούν εναντίον μας γι’ αυτό το ψήφισμα» ήταν η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και έχει τίτλο «στη φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής», τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «η δίκη αυτή αφορά μια εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση της δίκης θα αφορά τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων. Έχουμε το χρέος και τη δύναμη να τα προασπιστούμε. Να βάλουμε τέρμα στη φασιστική απειλή».

Click4more: Κόντρα Χρυσοχοΐδη – ΣΥΡΙΖΑ για ταυτότητες και αστυνομική βία! “Είχα τρεις καταγγελίες για τον προηγούμενο διαγωνισμό”

Επίσης, στο ψήφισμα χαρακτηρίζεται «πρόκληση», η εισαγγελική πρόταση που προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων. «Αν υιοθετηθεί» επισημαίνεται στο ψήφισμα, «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ασύδοτη δράση των ταγμάτων εφόδων, εξοπλισμένων με μια χρηματοδότηση 8 εκατομμυρίων ευρώ». Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τονίζεται στο ψήφισμα, απαιτεί από το δικαστήριο «να προχωρήσει στην παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί . Όχι μόνο του Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα αλλά όλης της ηγεσίας που έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα μέλη για να εκτελούν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών, αριστερών, δημοκρατικών πολιτών, συνδικαλιστών κ.ά.».

Απίστευτες χυδαιότητες ξανά ο Κασιδιάρης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης στράφηκε κατά των παρατάξεων που στηρίζουν το ψήφισμα λέγοντάς τους: «Βγάλετε τον σκασμό ξεφτιλισμένοι. Σαβούρες, ελεεινοί και τρισάθλιοι»…

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης: Τα μέτρα ακούνε την κοινωνία και δίνουν ανάσα – Απολύτως σωστή η απόφαση για εκλογές την επόμενη άνοιξη
«Στόχος να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα - Δεν υπάρχει plan b, ο δημοσιονομικός χώρος είναι αυτός - Να έχουμε μία χώρα που δίνει το χέρι της, όχι που κουνάει το δάχτυλο»
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερακάκης στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες
10
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ