Πολιτική

Κασιδιάρης: Νέες χυδαιότητες! “Πληρωμένη απάντηση” Μπακογιάννη! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο, έντονο επεισόδιο προκάλεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Χρυσής Αυγής για την Αθήνα», Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας που είναι σε εξέλιξη, κατά την έγκριση ψηφίσματος για τη δίκη της «Χρυσής Αυγής» στην οποία είναι και ο ίδιος κατηγορούμενος.

Ο… γνωστός Κασιδιάρης

Ο κ. Κασιδιάρης, εκτοξεύοντας ύβρεις, απείλησε τους δημοτικούς συμβούλους που το ψήφισαν, ότι το κόμμα και η παράταξή του θα στραφούν νομικά εναντίον τους. «Τιμή μας, να στραφούν εναντίον μας γι’ αυτό το ψήφισμα» ήταν η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στο ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και έχει τίτλο «στη φυλακή οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής», τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «η δίκη αυτή αφορά μια εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση της δίκης θα αφορά τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων. Έχουμε το χρέος και τη δύναμη να τα προασπιστούμε. Να βάλουμε τέρμα στη φασιστική απειλή».

Click4more: Κόντρα Χρυσοχοΐδη – ΣΥΡΙΖΑ για ταυτότητες και αστυνομική βία! “Είχα τρεις καταγγελίες για τον προηγούμενο διαγωνισμό”

Επίσης, στο ψήφισμα χαρακτηρίζεται «πρόκληση», η εισαγγελική πρόταση που προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων. «Αν υιοθετηθεί» επισημαίνεται στο ψήφισμα, «θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ασύδοτη δράση των ταγμάτων εφόδων, εξοπλισμένων με μια χρηματοδότηση 8 εκατομμυρίων ευρώ». Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τονίζεται στο ψήφισμα, απαιτεί από το δικαστήριο «να προχωρήσει στην παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί . Όχι μόνο του Ρουπακιά, του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα αλλά όλης της ηγεσίας που έδινε τις εντολές και εκπαίδευε τα μέλη για να εκτελούν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών, αριστερών, δημοκρατικών πολιτών, συνδικαλιστών κ.ά.».

Απίστευτες χυδαιότητες ξανά ο Κασιδιάρης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης στράφηκε κατά των παρατάξεων που στηρίζουν το ψήφισμα λέγοντάς τους: «Βγάλετε τον σκασμό ξεφτιλισμένοι. Σαβούρες, ελεεινοί και τρισάθλιοι»…

Δείτε το βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό
Το ΠΑΣΟΚ ζητά να αποσυρθεί το βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου: «Αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα»
Η Χαριλάου Τρικούπη αιτείται νέα επιστημονική και παιδαγωγική αξιολόγηση του εγχειριδίου, καταγγέλλοντας ότι το περιεχόμενου του δεν συνάδει με τον παιδαγωγικό και δημοκρατικό ρόλο του δημόσιου σχολείου
ΠΑΣΟΚ, γραφεία