Πολιτική

Κασιδιάρης σε Ντομπρόβσκις: «Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα»

Επίθεση με σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Βλάντις Ντομπρόβσκις. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, άκουγε έκπληκτος τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλεί "οικονομικό εγκληματία" και "ανεπιθύμητο" στην χώρα μας.

Όλα έγιναν στην Διακομματική επιτροπή της Βουλής όπου είχε κληθεί να παραβρεθεί ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Λετονός Βλάντις Ντομπρόβσκις.

Παίρνοντας τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αποκάλεσε «Οικονομικό εγκληματία που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων Ελλήνων και «Εκπρόσωπο τοκογλύφων που είναι ανεπιθύμητος στην Πατρίδα μας».

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έντονο ύφος είπε ακόμα ότι «Η Ελλάδα δεν δέχεται μαθήματα κατά της διαφθοράς από τους εκπροσώπους της Siemens, της VW και της διεφθαρμένης γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
5