Πολιτική

Κασσελάκης από Καλαμάτα: Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;

«Οι πολιτικοί πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση, επεσήμανε σήμερα (10.11.23) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με πολίτες στην Καλαμάτα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν θετικά από την μη προγραμματισμένη επίσκεψή του και την επαφή του μαζί τους.

«Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στα γραφεία, πρέπει να είμαστε έξω», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε ξανά και ξανά την ευχάριστη έκπληξη του κόσμου γι’ αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή.

«Ήρθα για εσάς, το κόμμα ανήκει στον κόσμο. Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;», τόνισε ο ίδιο. 

Από την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Μεσσηνία δεν έλειψαν οι selfies, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα. 

Εικόνες από την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Καλαμάτα: 

PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη Μεγαλόπολη απ’ όπου απέστειλε το εξής μήνυμα: «Ένα κόμμα το οποίο δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης