Πολιτική

Κασσελάκης από Καλαμάτα: Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;

«Οι πολιτικοί πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία χωρίς προειδοποίηση, επεσήμανε σήμερα (10.11.23) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με πολίτες στην Καλαμάτα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν θετικά από την μη προγραμματισμένη επίσκεψή του και την επαφή του μαζί τους.

«Είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στα γραφεία, πρέπει να είμαστε έξω», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε ξανά και ξανά την ευχάριστη έκπληξη του κόσμου γι’ αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή.

«Ήρθα για εσάς, το κόμμα ανήκει στον κόσμο. Αν δεν βγούμε εμείς έξω, με τον πρόεδρο πρώτον απ’ όλους, ποιος θα το κάνει;», τόνισε ο ίδιο. 

Από την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Μεσσηνία δεν έλειψαν οι selfies, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα. 

Εικόνες από την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Καλαμάτα: 

PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO PHOTO

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη Μεγαλόπολη απ’ όπου απέστειλε το εξής μήνυμα: «Ένα κόμμα το οποίο δεν ακούει τη βάση του, δεν δικαιούται να είναι κόμμα εξουσίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης