Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κασσελάκης: Δεν πήγα στον Σημίτη γιατί τί δουλειά έχω με αυτούς που σπατάλησαν δισεκατομμύρια του λαού;

Κασσελάκης: Δεν πήγα στον Σημίτη γιατί τί δουλειά έχω με αυτούς που σπατάλησαν δισεκατομμύρια του λαού;

«Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού;». Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, ερωτηθείς γιατί δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας (06.11.23).

«Τί δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας για την απουσία του στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο δεν πήγε.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 πέτυχε τον κ. Κασσελάκη το πρωί της Τρίτης καθοδόν προς την Κουμουνδούρου, δηλώνοντας ξεκίνησε με τα πόδια από το σπίτι του, προκειμένου να πάει με το μετρό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Με φόντο δε το γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος άνοιξε χθες την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, αφήνοντας βαρύτατες αιχμές, ο κ. Κασσελάκης ερωτηθείς σχετικά, απέφυγε να σχολιάσει, επεσήμανε πάντως πως δεν «βλέπει» διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις