Πολιτική

Κασσελάκης για τα περί πρότασης μομφής στο πρόσωπό του: Δεν με απασχολεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το ρεπορτάζ του newsit.gr σύμφωνα με το οποίο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν ακόμα και πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ρωτήθηκε ο Πρόεδρος του κόμματος από το Live News.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι δεν τον απασχολεί αυτή την στιγμή, ενώ για το δημοψήφισμα, απάντησε ότι επιμένει στην απόφασή του αυτή. 

«Επιτέλους το κόμμα να ακούσει την κοινωνία δεν είναι δύσκολο. Η απλή κοινωνία έχει προβλήματα. Αν τα ακούσει ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πιο αριστερό πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Είμαι εκλεγμένος πρόεδρος», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί περιοδεία σε δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Πρώτος σταθμός ήταν το Χαϊδάρι (Στρατηγού Καραϊσκάκη), δεύτερος το Αιγάλεω (Μ. Μπότσαρη, παράλληλη της Ιεράς οδού) και τελευταίος το Περιστέρι (αρχή Βεάκη).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5