Πολιτική

Κασσελάκης και «87» τυχαία στο ίδιο εστιατόριο: Τσακώθηκε με Σπίρτζη, ζήτησε από τη Γεροβασίλη να μιλήσουν μόνοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όταν η ζωή έχει κέφια μπορεί να οδηγήσει τα στελέχη της ομάδας των «87» και τον Στέφανο Κασσελάκη στο ίδιο εστιατόριο με αποτέλεσμα να γίνει και η πρώτη άτυπη αντιπαράθεση για όλα τα θέματα λίγες μόνο ώρες πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ακριβώς συνέβη χθες (6.11.2024) το βράδυ όταν μετά την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Στέργιος Καλπάκης βρέθηκαν για φαγητό σε γνωστό Συριζαίικο στέκι στο Παγκράτι για να απολαύσουν την γνωστή ναξιώτικη κουζίνα του, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

syriza pagkrati

Προς μεγάλη έκπληξη όλων στο ίδιο μαγαζί πήγε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ, καθώς μέσα στο μαγαζί έτρωγε η παρέα τους.

«Μπορώ να καθίσω μαζί σας;» ρώτησε ο πρώην πρόεδρος την παρέα των 87 φτάνοντας στο εστιατόριο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, σαν να μην έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες.

Μετά την θετική ανταπόκριση των στελεχών της πλειοψηφίας, ο Στέφανος Κασσελάκης παρήγγειλε το πότο του και ξεκίνησε να συζητά με όλους.

Ο πρώην πρόεδρος ρωτούσε διαρκώς γιατί τον αμφισβήτησαν με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που φημίζεται για την υπομονή του, να του εξηγεί τα λάθη που έκανε, ενώ ήταν πρόεδρος και τον στήριζαν όλοι.

Ο πάντα ανυπόμονος Στέφανος Κασσελάκης τον διέκοπτε συνεχώς, ενώ ο πρώην υπουργός ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει ότι: «Στα είχα πει και δεν μας άκουγες».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνέχεια απευθύνθηκε προς την Κατερίνα Νοτοπούλου και την ρώτησε για τις καταγγελίες περί μπούλινγκ που είχε κάνει εναντίον του.

«Δεν σου έκανα ποτέ μπούλινγκ. Γιατί δεν μου έκανες μήνυση;», φέρεται να της είπε, με την βουλευτή Θεσσαλονίκης να του απαντάει πως «εμείς δεν κάνουμε μηνύσεις, λύνουμε τα θέματα πολιτικά».

Η συζήτηση άναψε όταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ζήτημα της «αμφισβήτησης» του λέγοντας: «Μαζευτήκατε τον Αύγουστο για να με αμφισβητήσετε. Γιατί η Όλγα δεν το έκανε τον Ιούνιο μετά τις ευρωεκλογές;», είπε, με τον Χρήστο Σπίρτζη, να του απαντάει με εμφανή περιπαιχτική διάθεση. «Τι λες Στέφανε; Εγώ δεν τα είπα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές κι έβαλες 70 δικούς σου να με στείλουν στο πειθαρχικό;».

«Ναι, αλλά οι άλλοι τον Αύγουστο με αμφισβήτησαν» ανταπάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πρώην υπουργό να λέει ότι «οι άλλοι περίμεναν να γυρίσεις από την Αμερική».

Σε αυτό το σημείο η συζήτηση αγρίεψε, καθώς πήγε στα όσα είχε πει ο πρώην πρόεδρος για τα μαύρα ταμεία. Εμφανώς εκνευρισμένος και με ένταση ο Χρήστος Σπίρτζης του είπε: «Εσύ δεν έχεις διοικήσει ούτε περίπτερο. Εμείς που έχουμε διοικήσει, άσε να ξέρουμε καλύτερα. Εγώ έχω υπογράψει συμβάσεις δισεκατομμυρίων και δεν σου επιτρέπω να μου λες για “μαύρα”», ανέφερε χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι.

Μετά από αυτή την έκρηξη ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την Όλγα Γεροβασίλη να συζητήσουν για λίγο οι δύο τους, με την βουλευτή Άρτας να αποδέχεται την πρόσκληση. Έτσι για αρκετή ώρα κάθισαν οι δυο τους σε άλλο τραπέζι, και συζήτησαν. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει τι ειπώθηκε σε αυτό το τετ α τετ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αρκετή ώρα αργότερα πήγε στην παρέα του, όπου εκεί τον περίμενε ο σύζυγος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από την Κρήτη: «Αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης» – Άνοιγμα συνεργασίας προς τις προοδευτικές δυνάμεις
Στην ανάγκη προγραμματικής συνεννόησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ επέμεινε ο πρόεδρος της ΕΛ.ΑΣ. - Στο επίκεντρο της περιοδείας, οι πλημμυρικές ζημιές, ο ΒΟΑΚ και οι υποδομές του νησιού
Τσίπρας, ΕΛΑΣ, Κρήτη
5
Νέο κόμμα στα σκαριά από Αυγερινό και πρώην στελέχη της Καρυστιανού – Ζητούν την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
Κοινή παρέμβαση 37 προσώπων που είχαν συνδεθεί με την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Ζητούν διπλωματική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, ακόμη και κήρυξη της Αμερικανίδας πρέσβειρας ως persona non grata
Θανάσης Αυγερινός και Κατερίνα Μουτσάτσου
Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων
Σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για ισχυρή ανάπτυξη, όταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για το πρώτο Breitbart Europe Summit
Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της συνόδου - Στην ελληνική πρωτεύουσα Αμερικανοί γερουσιαστές, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου και επιχειρηματικά στελέχη
Τζέι Ντι Βανς, ΗΠΑ