Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει»

Στους επικριτές του απάντησε από τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Αυτός με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.  

Μάλιστα δεν δίστασε να δείξει και τη βέρα του λέγοντας χαρακτηριστικά… «Οταν σταματήσουν να ασχολούνται με τι βέρα φοράω. Ορίστε δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα»! συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκη δείχνοντας η βέρα του.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε… «Οι νοοτροπίες για να αλλάξουν δεν χρειάζονται νέους ανθρωπους, αλλά νέες νοοτροοπίες. Ο Οθωνας αν και δεν είναι τόσο νέος, αλλά έχει νέες νοοτροπίες», είπε γελώντας έχοντας δίπλα του τον Όθωνα Ηλιόπουλο που έλεγε ότι αυτό το κομμάτι της συνέντευξης πρέπει να κοπεί.

Μίλησε και για την πιο συγκινητικής στιγμή που έχει ζήσει ως ελληνορθόδοξος. «Το πιο συγκινητικό και σημαντικό πράγμα που έχω ζήσει ως ελληνορθόδοξος είναι η επίσκεψή μου στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν. Είδα αυτή την εκκλησία μέσα από τα συντρίμια της τρομοκρατικής επίθεσης. Οι εικονογραφίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά».  

Αποκάλυψε, εξάλλου, και το σοκ που υπέστη ο Τάιλερ όταν επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο της Αθήνας. «Με τον Τάιλερ έχουμε πάει στον Ευαγγελισμό μαζί. Είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών-ασθενών. Άρα ο Τάιλερ το παίρνει προσωπικά και λέει: Tι είναι αυτό το πράγμα; Τι σόι χώρα είναι αυτή;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει στο Μαϊάμι και αναμένεται στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις