Πολιτική

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Τέμπη: «Τον καλώ να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δήλωσή του ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «σεβαστεί τον πόνο» των οικογενειών των θυμάτων και «να μην τους προκαλεί».

«Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης», τονίζει.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη. Επιμένει. Ισχυρίζεται πως δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε και κανένας από την κυβέρνησή του».

«Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Καραμανλή και των στελεχών της».

 

«Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να μην τους προκαλεί. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας».

«Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δε θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι «κάποιοι επιχειρούν να μας σύρουν στο χάος του 2015» και «άλλοι μένουν παγιδευμένοι στα συνθήματα του '81»
Μητσοτάκης, Συνέδριο ΝΔ
121
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για Κυριάκο Μητσοτάκη 16ο στο Συνέδριο της ΝΔ: Έθεσε ξανά την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρώπης
Ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν έστειλε μήνυμα στήριξης στην «γαλάζια» παράταξη, με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στον ρόλο του πρωθυπουργού στην Ευρώπη
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Συνέδριο ΝΔ