Δευτέρα, 15 Απρ.
23oC Αθήνα

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Τέμπη: «Τον καλώ να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων»

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Τέμπη: «Τον καλώ να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων»

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δήλωσή του ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «σεβαστεί τον πόνο» των οικογενειών των θυμάτων και «να μην τους προκαλεί».

«Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης», τονίζει.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη. Επιμένει. Ισχυρίζεται πως δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε και κανένας από την κυβέρνησή του».

«Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Καραμανλή και των στελεχών της».

 

«Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να μην τους προκαλεί. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας».

«Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δε θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις