Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κασσελάκης: Στην ώρα του το Συνέδριο – Ούτε τις 3.000 δεν θα φτάσουν οι αποχωρήσεις

Κασσελάκης: Στην ώρα του το Συνέδριο – Ούτε τις 3.000 δεν θα φτάσουν οι αποχωρήσεις

Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Για το θέμα των αποχωρήσεων η Γραμματέας και ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσαν ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν ( κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να αρχίσουν το επόμενο διάστημα περιοδείες στην Α’ Αθήνας, στην Ξάνθη, στη Ροδόπη, στα Ιωάννινα και στη Μεσσηνία, περιοχές από τις οποίες προέρχονται οι βουλευτές που αποχώρησαν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις