Πολιτική

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Κρατάμε το λόγο μας για το συνέδριο

Τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Πέμπτη (07/12/2023) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι Συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το Συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος. Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». ‘Αρχισε στις 4:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00. Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4:00 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά. Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν παρέλθει το τρίωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης