Πολιτική

Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Κρατάμε το λόγο μας για το συνέδριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε την Πέμπτη (07/12/2023) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι Συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το Συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος. Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». ‘Αρχισε στις 4:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00. Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4:00 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά. Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν παρέλθει το τρίωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καλά κρατεί η κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ: Η «εξαφάνιση» του Καρτερού και του Σιακαντάρη και η επιμονή του Γεωργόπουλου
Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο κομμάτων της Κεντροαριστεράς, πήρε και ο Θύμιος Γεωργόπουλος, στέλεχος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ενεργειακή κρίση: Οι «27» ζητούν νέα μέτρα – Ελλάδα και ακόμα 5 χώρες θέλουν να καθυστερήσει το νέο χαράτσι στα καύσιμα
Η αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας συνδέεται άμεσα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Συνόδου, με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας
REUTERS 17
Ο Βελόπουλος «ανέβασε» νέες φωτογραφίες με ανθρώπινα οστά από τα Τέμπη και τις απέσυρε μετά την οργή συγγενών – Η κόντρα με Φλωρίδη στη Βουλή
«Μην κάνεις τον κόπο να το σβήσεις, οι οικογένειες έχουν ενημερωθεί και υπάρχουν screenshots», είπε για τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του, Βάιο, στα Τέμπη
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με επίμαχες φωτογραφίες στο βήμα της Βουλής 63