Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε επιχείρηση στο Μενίδι - Διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Δημοκρατίας
Πολιτική

Κασσελάκης: «Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσω social media απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ο οποίος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχολίασε τα όσα είπε για τους κυβερνητικούς βουλευτές ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του μέσα από τη Βουλή. 

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία. Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε:  

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια., είπε. Κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές», είπε μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ 33