Πολιτική

Κασσελάκης: «Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσω social media απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ο οποίος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχολίασε τα όσα είπε για τους κυβερνητικούς βουλευτές ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του μέσα από τη Βουλή. 

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία. Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε:  

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια., είπε. Κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές», είπε μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11