Πολιτική

Καταδικάζει “απερίφραστα” και το Μαξίμου την επίθεση Ρουβίκωνα στην Βουλή

Με μια επίσης λιτή, όπως ήταν κι εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωση, το Μέγαρο Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους βανδαλισμούς στο Κοινοβούλιο. Τέτοιες ενέργειες είναι βαθιά αντιδημοκρατικές και ουδεμία σχέση έχουν με τους κοινωνικούς αγώνες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου για την επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στην ελληνική Βουλή.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για την επίθεση στην Βουλή

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, με… αρκετά παρόμοιο τρόπο, όσον αφορά στην επιλογή των λέξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επίσης καταδικάσει την επίθεση, ενώ την ίδια ώρα η ΝΔ βρίσκεται… στα κάγκελα!

Χαρακτηριστικά,  η κα Ζαχαράκη τόνισε από την πλευρά της ΝΔ: «Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους, που σε τέσσερις μέρες έχει εκλογές, και αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να προστατεύσει ακόμη και το κτίριο που συμβολίζει την ελληνική Δημοκρατία».

Για να προσθέσει: «Το μήνυμα της ΝΔ είναι σαφές: Οι υπαίτιοι της σημερινής ντροπής, ας γνωρίζουν από τώρα, ότι η πρωτοφανής ανομία θα λάβει τέλος πολύ σύντομα με την ψήφο του ελληνικού λαού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55