Πολιτική

Κατάθεση Λοβέρδου στην Εξεταστική: Καυγάς και διακοπή για τη… μπάρα!

Διακόπηκε (προσωρινά) πριν καλά καλά ξεκινήσει η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Εξεταστική για την Υγεία. Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε να ξεκινήσει αν δεν έβγαινε… μπάρα στο κανάλι της Βουλής που να ενημερώνει πως η κατάθεσή του μεταδίδεται live!

«Δεν πρόκειται να ξεκινήσω την κατάθεσή μου εάν δεν ξεκινήσει στο Κανάλι της Βουλής που δείχνει τις εργασίες της Ολομέλειας, μια ενημερωτική μπάρα που να αναφέρει ότι τις εργασίες της Εξεταστικής αυτή την ώρα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει διαδικτυακά από το web tv 2 του Καναλιού της Βουλής. Αυτό γινόταν όταν κατέθετε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην εξεταστική. Τώρα που θα απαντήσω γι’ αυτά που μου καταλόγισε θέλω να υπάρχει ισονομία», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε στον βουλευτή ότι έχει ζητήσει να γίνει – καθώς είναι σωστό και δίκαιο- από το πρωί από τον επικεφαλής του Καναλιού της Βουλής. Μάλιστα και μπροστά του επικοινώνησε ο γραμματέας της Επιτροπής με το Κανάλι για να ξεκινήσει να περνάει αυτή η ενημερωτική μπάρα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος όμως επέμεινε, λέγοντας ότι «μέχρι να με ενημερώσουν οι συνεργάτες μου ότι ξεκίνησε η προβολή της μπάρας εγώ δεν ξεκινάω». Έτσι ο πρόεδρος της Εξεταστικής διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγο μέχρι να ξεκινήσει η μετάδοση του σχετική μηνύματος.

Τελικά, η μπάρα… μπήκε και η κατάθεση ξεκίνησε κανονικά. Δείτε Live

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα καταθέσει αναφορικά με τις ενέργειές του ως υπουργός Υγείας την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Μάιο του 2012 για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Είχε ζητήσει με επιστολή του να επισπευστεί άμεσα η κατάθεσή του στην Εξεταστική προκειμένου να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης ότι «με τις ενέργειές του έσκαψε το λάκκο για την πώληση του νοσοκομείου…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πάντως θέλησε να προθερμάνει για την κατάθεσή του στην εξεταστική με ένα Tweet στο οποίο αναφέρει «η ώρα της αλήθειας για το Ερρίκος Ντυνάν μετά από επίμονο αίτημά μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Ζαχαράκη από Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως – Αναβίωση της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού
Η υπουργός,συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη, όπου εξέφρασε τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίξει εμπράκτως το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων
Η Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με το γιο του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ: «Γέμισαν οι κάλπες»
«Η παράταξη η οποία στηρίζει την μεγάλη μεσαία τάξη κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας», τόνισε ο πρωθυπουργόε
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 204
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21