Πολιτική

Κατάθεση Λοβέρδου στην Εξεταστική: Καυγάς και διακοπή για τη… μπάρα!

Διακόπηκε (προσωρινά) πριν καλά καλά ξεκινήσει η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Εξεταστική για την Υγεία. Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε να ξεκινήσει αν δεν έβγαινε… μπάρα στο κανάλι της Βουλής που να ενημερώνει πως η κατάθεσή του μεταδίδεται live!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν πρόκειται να ξεκινήσω την κατάθεσή μου εάν δεν ξεκινήσει στο Κανάλι της Βουλής που δείχνει τις εργασίες της Ολομέλειας, μια ενημερωτική μπάρα που να αναφέρει ότι τις εργασίες της Εξεταστικής αυτή την ώρα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει διαδικτυακά από το web tv 2 του Καναλιού της Βουλής. Αυτό γινόταν όταν κατέθετε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην εξεταστική. Τώρα που θα απαντήσω γι’ αυτά που μου καταλόγισε θέλω να υπάρχει ισονομία», είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης είπε στον βουλευτή ότι έχει ζητήσει να γίνει – καθώς είναι σωστό και δίκαιο- από το πρωί από τον επικεφαλής του Καναλιού της Βουλής. Μάλιστα και μπροστά του επικοινώνησε ο γραμματέας της Επιτροπής με το Κανάλι για να ξεκινήσει να περνάει αυτή η ενημερωτική μπάρα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος όμως επέμεινε, λέγοντας ότι «μέχρι να με ενημερώσουν οι συνεργάτες μου ότι ξεκίνησε η προβολή της μπάρας εγώ δεν ξεκινάω». Έτσι ο πρόεδρος της Εξεταστικής διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγο μέχρι να ξεκινήσει η μετάδοση του σχετική μηνύματος.

Τελικά, η μπάρα… μπήκε και η κατάθεση ξεκίνησε κανονικά. Δείτε Live

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα καταθέσει αναφορικά με τις ενέργειές του ως υπουργός Υγείας την περίοδο από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Μάιο του 2012 για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Είχε ζητήσει με επιστολή του να επισπευστεί άμεσα η κατάθεσή του στην Εξεταστική προκειμένου να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης ότι «με τις ενέργειές του έσκαψε το λάκκο για την πώληση του νοσοκομείου…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος πάντως θέλησε να προθερμάνει για την κατάθεσή του στην εξεταστική με ένα Tweet στο οποίο αναφέρει «η ώρα της αλήθειας για το Ερρίκος Ντυνάν μετά από επίμονο αίτημά μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 214