Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έκανε αφίσα τον… Αντετοκούνμπο και προκάλεσε σάλο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία κερδίζοντας το βραβείο του MVP στο NBA και όπως συμβαίνει πάντα σε μια τέτοια επιτυχία, όλοι έσπευσαν να οικειοποιηθούν ένα κομμάτι της. Μια ανάρτηση από την Κατερίνα Νοτοπούλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά "κατέβηκε".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν ήταν, φυσικά, μόνο η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή τη μοναδική επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απλά εκείνο το… παράκανε λίγο.

Ήταν δεκάδες οι πολιτικοί που έσπευσαν να αναρτήσεις τους στα social media να «χρησιμοποιήσουν» την επιτυχία του Αντετοκούνμπο για να πουν ό,τι ήθελαν να πουν. Πολλοί τα… άκουσαν, όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που στην ανάρτησή του συγκέντρωσε πλήθος σχολίων μετά την ατυχή δήλωση περί επιδόματος μόνο σε Ελληνόπουλα.

[read4more]

Η Κατερίνα Νοτοπούλου θέλησε να στηλιτεύσει τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της ΝΔ και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τονίσει ότι δεν ψήφισαν το ’15 το νόμο για την ιθαγένεια.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram όπου έγραψε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!».

Ως εδώ, καλά. Το λάθος της κας Νοτοπούλου ήταν πως έκανε… προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ με την εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, βάζοντας δυο φωτογραφίες του (μια με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και μια της Εθνικής) και γράφοντας πάνω στη φωτογραφία: «Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς! Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

Αυτό ακριβώς ήταν που προκάλεσε τη θύελλα των αντιδράσεων και τα οργισμένα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτησή της. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν… tag τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, άλλοι που αναρωτήθηκαν από πότε ο ΣΥΡΙΖΑ «επικροτεί την αριστεία» και κυρίως εκείνοι που τόνισαν στην Κατερίνα Νοτοπούλου πως έχει κάνει φάουλ γιατί χρησιμοποίησε την εικόνα του Έλληνα σούπερ σταρ χωρίς την άδειά του και το σήμα των Μπακς χωρίς την άδεια της ομάδας και άλλοι που εγκάλεσαν την υποψηφία βουλευτή γιατί οικειοποιείται την εικόνα του για προεκλογικούς λόγους.

Τελικά, μετά από σχεδόν 16 ώρες και “τσουνάμι” σχολίων, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Το στοίχημα Τσίπρα μέχρι το Συνέδριο – Περιοδείες, πολιτική ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση
Η απόφαση για Προγραμματικό Συνέδριο στις αρχές του 2027 δίνει χρονικό ορίζοντα στην επόμενη φάση της Συμπαράταξης. Τι σηματοδοτούν οι παρεμβάσεις για τη Δικαιοσύνη και την οικονομία και ποιος είναι ο ρόλος των εβδομαδιαίων εξορμήσεων στην περιφέρεια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Εμφύλιος» στην Κεντροαριστερά: Τα νεότερα «πολεμικά ανακοινωθέντα» ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ, η κόντρα Καρτερού – Δουδωνή και το «βλακόμετρο»
Στη Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ότι πίσω από το επίμαχο άρθρο Καρτερού κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζουν ότι καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι η Νέα Δημοκρατία
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης 11
Παράθυρο Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες για νέα μέτρα: Δεν θα ρίξουμε τη χώρα στα βράχια λόγω εκλογών απάντησε στην αντιπολίτευση
«Όχι» σε εκπτώσεις για ΚΑΠ και πολιτική συνοχή - «Τα γαλάζια γράμματα έχουν συχνά σημαντική ανταπόκριση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» είπε για το μεταναστευτικό
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
121
Κέλλυ Σταμούλη: «Έλεος κυβέρνηση, είμαστε όλοι λούτσα» – Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ βγήκε στη βροχή και έκανε βίντεο
«Γι' αυτό σας λέω ΠΑΣΟΚ… Και έγινα και λούτσα» κλείνει το βίντεό της η κυρία Σταμούλη, αποκαλύπτοντας ότι τον ρόλο του εικονολήπτη τον είχε αναλάβει η μητέρα της
Κέλλυ Σταμούλη
18
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – Τσίπρα μετά τα πυρά του προέδρου της ΕΛΑΣ: Ο «χρυσός χορηγός» του Μητσοτάκη έχει πια αποκαλυφθεί
«Το ΠΑΣΟΚ θα φέρει την πολιτική αλλαγή σε πείσμα των κυρίων Μητσοτάκη και Τσίπρα και των συμφερόντων που τους στηρίζουν» σημειώνει ακόμη η Χαριλάου Τρικούπη
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης 9