Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έκανε αφίσα τον… Αντετοκούνμπο και προκάλεσε σάλο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία κερδίζοντας το βραβείο του MVP στο NBA και όπως συμβαίνει πάντα σε μια τέτοια επιτυχία, όλοι έσπευσαν να οικειοποιηθούν ένα κομμάτι της. Μια ανάρτηση από την Κατερίνα Νοτοπούλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά "κατέβηκε".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν ήταν, φυσικά, μόνο η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα με αφορμή τη μοναδική επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Απλά εκείνο το… παράκανε λίγο.

Ήταν δεκάδες οι πολιτικοί που έσπευσαν να αναρτήσεις τους στα social media να «χρησιμοποιήσουν» την επιτυχία του Αντετοκούνμπο για να πουν ό,τι ήθελαν να πουν. Πολλοί τα… άκουσαν, όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που στην ανάρτησή του συγκέντρωσε πλήθος σχολίων μετά την ατυχή δήλωση περί επιδόματος μόνο σε Ελληνόπουλα.

[read4more]

Η Κατερίνα Νοτοπούλου θέλησε να στηλιτεύσει τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της ΝΔ και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τονίσει ότι δεν ψήφισαν το ’15 το νόμο για την ιθαγένεια.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram όπου έγραψε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!».

Ως εδώ, καλά. Το λάθος της κας Νοτοπούλου ήταν πως έκανε… προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ με την εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, βάζοντας δυο φωτογραφίες του (μια με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και μια της Εθνικής) και γράφοντας πάνω στη φωτογραφία: «Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς! Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

Αυτό ακριβώς ήταν που προκάλεσε τη θύελλα των αντιδράσεων και τα οργισμένα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτησή της. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκανανtag τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, άλλοι που αναρωτήθηκαν από πότε ο ΣΥΡΙΖΑ «επικροτεί την αριστεία» και κυρίως εκείνοι που τόνισαν στην Κατερίνα Νοτοπούλου πως έχει κάνει φάουλ γιατί χρησιμοποίησε την εικόνα του Έλληνα σούπερ σταρ χωρίς την άδειά του και το σήμα των Μπακς χωρίς την άδεια της ομάδας και άλλοι που εγκάλεσαν την υποψηφία βουλευτή γιατί οικειοποιείται την εικόνα του για προεκλογικούς λόγους.

Τελικά, μετά από σχεδόν 16 ώρες και “τσουνάμι” σχολίων, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Σκρέκας μετά την δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»
Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι εμπιστεύεται πλήρως την ελληνική Δικαιοσύνη και υποστηρίζει πως η υπόθεση αφορά «πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή»
Κώστας Σκρέκας
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει λόγος οι 4 του ΟΠΕΚΕΠΕ να μην είναι ξανά υποψήφιοι βουλευτές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας για τους τέσσερις βουλευτές που παραπέμπονται και έθεσε ζήτημα πολιτικής αποκατάστασης για όσους οι υποθέσεις τους τέθηκαν στο αρχείο
Παύλος Μαρινάκης
Άδωνις Γεωργιάδης για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Τις 7 δικογραφίες τις έκρινε αστείες και για τις 4 ψάχνει ένα πλημμέλημα, αυτή ήταν η «εγκληματική συμμορία της ΝΔ»
«Σας λέω τώρα με την ίδια βεβαιότητα ότι και οι 4 θα αθωωθούν πανηγυρικά στα δικαστήρια διότι οι υποθέσεις είναι αστείες» γράφει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 28
Παύλος Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι προδίκαζαν την ενοχή βουλευτών της ΝΔ οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη
«Η Δικαιοσύνη και μόνο θα αποφασίσει, αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και εκθέσεων που προσδιόρισαν εκ νέου τα ποσά ενδεχόμενης ζημίας» τόνισε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης 7