Πολιτική

Κατερίνα Νοτοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος, μου έστειλε SMS στον «αέρα» για να τον εκθειάσω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε, ανάμεσα σε άλλα, «θρασύδειλο» τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος.

Μιλώντας στο OPEN, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμενε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού, δίνοντας μάλιστα νέες λεπτομέρειες, ενώ επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το πολιτικό μπούλινγκ εναντίον της.

«Εγώ κατήγγειλα αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα και άλλα στελέχη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα. Ο κ. Κασσελάκης αν θέλει μπορεί να το διαψεύσει αλλά γνωρίζει ότι είναι απολύτως αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει. Δεν συνομιλώ ούτε με πηγές, ούτε με τρολ, ούτε με όψιμους υποστηρικτές. Ο κ. Κασσελάκης να σταματήσει να κρύβεται», είπε αρχικά.

«Θρασύδειλος ο Κασσελάκης»

Αναφερόμενη στις διαρροές από την πλευρά Κασσελάκη που την καλούν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε:

«Να σταματήσουν οι θρασείες επιθέσεις από τον στρατό των τρολ. Καλώ τον κ. Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται. Το έκανα και στην Κεντρική Επιτροπή διότι το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία μας κάνει έναν θρασύδειλο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου, επέμενε να λέω πράγματα που τον εκθειάζουν. Εγώ του απάντησα ότι πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει μπούλινγκ επειδή λέω τα αυτονόητα και πως δεν τον φοβάμαι».

«Θα μπουν νέα κριτήρια για τον νέο πρόεδρο»

Αναφορικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει το κόμμα:

«Θα μπουν κριτήρια που θα αφορούν όλους τους υποψήφιους. Ωστόσο νιώθω αισιόδοξη γιατί στην ΔΕΘ είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία όπου σηματοδοτεί νέο ξεκίνημα. Η Πολιτική Γραμματεία ετοιμάζει τον οδικό χάρτη προς την Κεντρική Επιτροπή. Θα ξανασυναντηθεί και θα συνεδριάσει και θα δούμε πώς θα καταλήξει», ανέφερε αρχικά.

Και η Κατερίνα Νοτοπούλου πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να μπουν κριτήρια και προϋποθέσεις. Το σημαντικότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει την καθαρή και κρυστάλλινη εικόνα. Θα πρέπει να μπουν το ποινικό μητρώο, το πόθεν έσχες και ταυτόχρονα να μην πάμε πάλι σε μια πασαρέλα. Αν ο κ. Κασσελάκης πληροί της προϋποθέσεις τότε μπορεί να είναι και εκείνος υποψήφιος».

«Γελοιοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Σχολιάζοντας τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος, η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε:

«Ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Έχασε την ευκαιρία που το δόθηκε και μας οδήγησε στα βράχια. Έφερε τοξικότητα, εσωστρέφεια και διχασμό. Γελοιοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 22
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 61