Πολιτική

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν ενδιαφέρομαι για τον Δήμο Αθηναίων

Τις φήμες που ήθελαν την σύμβουλο του πρωθυπουργού να είναι υποψήφια για τον πρώτο Δήμο της χώρας διαψεύδουν στενοί συνεργάτες της.

Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου είχε δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφια για το αξίωμα του Δημάρχου της Αθήνας, με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα τα σενάρια αυτά αναζωπυρώθηκαν σήμερα καθώς η κυρία Παναγοπούλου επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ωστόσο πηγές από το περιβάλλον της κυρίας Παναγοπούλου έλεγαν στο Newsit.gr ότι η σημερινή της επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου αφορούσε αποκλειστικά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και τον απόδημο ελληνισμό -ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής- στον οποίο κάνει ένα σημαντικό έργο.

Ουδέποτε της έγινε πρόταση, αλλά και να της γινόταν δεν θα την αποδεχόταν, καθώς το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στο έργο που ήδη επιτελεί, ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Οι προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα και το μυστικό ραντεβού με τον Γερμανό πρέσβη
«Φθηνό λαϊκίστικο σλόγκαν το θα καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο», λέει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
«Σφάζονται» ΠΑΣΟΚ και Καραμέρος για τις ανεξάρτητες αρχές: «Πιάνει πόρτα για τον χειμώνα» – «Κατανοώ, δύσκολη μέρα μετά τα όσα σας καταλόγισε ο Καστανίδης»
Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη
Γιώργος Καραμέρος