Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Δίπλα στην αγωνία, φωλιάζει πλέον ένα χαμόγελο αισιοδοξίας (video)

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Δίπλα στην αγωνία, φωλιάζει πλέον ένα χαμόγελο αισιοδοξίας (video)

Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 14:00 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Βγαίνοντας από την αίθουσα του εμβολιασμού, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «Όλοι οι ερευνητές μόχθησαν για να έχουμε έγκαιρα το εμβόλιο. Η Ε.Ε απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης.

Δε θα μπορέσουμε ποτέ να ευχαριστήσουμε το υγειονομικό προσωπικό όσο τους αναλογεί. Δίπλα στην αγωνία φωλιάζει ένα χαμόγελο αισιοδοξίας γι αυτό είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι, για να ανταμώσουμε πάλι, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας»

«Στο πρόσωπο μου τιμάται σήμερα όλος ο νοσηλευτικός κλάδος, αλλά και όλη η υγειονομική οικογένεια

Αναλυτικά η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας

«Τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Όλοι αυτοί οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο που μόχθησαν και πέρασαν ίσως νύχτες με αγωνία προσπαθώντας να έχουν εγκαίρως -όσο γίνεται πιο έγκαιρα- όσο γίνεται νωρίτερα, έτοιμο το εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση που κατάφερε να μοιραστούν οι πρώτες ποσότητες σε όλα τα κράτη μέλη έτσι ώστε να αρχίσει ο εμβολιασμός απέδειξε με τον τρόπο αυτό ότι είναι και μια κοινότητα αλληλεγγύης.

  και για το οποίο ποτέ πραγματικά δεν θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε  όσο τους αναλογεί, θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το  πρόγραμμα εμβολιασμού να μπορέσουν να το υλοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά αυτή τη φορά τώρα πια δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Γι΄αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι φυσικά μέσα στο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί και με τις οδηγίες των γιατρών για να μπορέσουμε να νικήσουμε,  να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, να ανακτήσουμε την ελευθερία μας, να ανταμώσουμε πάλι, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας. Χρόνια Πολλά σε όλους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις