Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Με επίσκεψη στην Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή αποχαιρέτησε τα Ιωάννινα

Με επίσκεψη στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και την Ιστορική Εβραϊκή Συναγωγή, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακκελλαροπούλου στα Ιωάννινα, όπου τίμησε με την παρουσία της τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Το πρωί, μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Μπιζανομάχων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Περιφέρεια Ηπείρου και το Δημαρχείο.

Click4More: Σακελλαροπούλου από Ιωάννινα: Ο τόπος θα επανέλθει σύντομα σε κανονικές συνθήκες
 

Στην Περιφέρεια Ηπείρου συναντήθηκε και συζήτησε με τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ενώ στο Δημαρχείο την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ . Κατά την συνάντησή τους, συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαχείριση της πανδημίας και ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη των Ιωαννίνων.

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς και οι βουλευτές του νομού, Σταύρος Καλογιάννης, Μαρία Κεφάλα και Μερόπη Τζούφη.

Όλες οι επετειακές εκδηλώσεις έγιναν με την τήρηση των πρωτοκόλλων κατά της πανδημίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης