Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε ένας αυθεντικός πατριώτης»

Μετά το αντίο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ανάρτηση στο Twitter και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποχαιρετά τον Βάσο Λυσσαρίδη που «έφυγε» σε ηλικία 101 ετών.

«Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε ένας ανιδιοτελής μαχητής, ένας αυθεντικός πατριώτης που ταύτισε τη ζωή του με τον αγώνα του κυπριακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία» αναφέρει συγκεκριμένα η ΠτΔ. Καταλήγοντας σημειώνει: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό για όσα προσέφερε στη μακρόχρονη διαδρομή του».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50