Πολιτική

Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων της Marfin αλλά ζητούν να μην ανοίξει ξανά η υπόθεση

Στο σημείο της τραγωδίας της Marfin μετέβη ο Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από βουλευτές του ΜέΡΑ25 αλλά και στην πλατεία Συντάγματος όπου αυτοκτόνησε ο φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας.

varoufakis

Βάζοντας δυο ανόμοιες περιπτώσεις στο ίδιο καλάθι (τρεις δολοφονίες από τυφλή βία και μια αυτοκτονία) ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στην αυριανή εκδήλωση του πρωθυπουργού και μίλησε για επικοινωνιακή φιέστα που στόχο έχει να διαιρέσει τους νεκρούς για να διχάσει τους ζωντανούς.

Μαζί τους και ο βουλευτής του κόμματός του Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν», κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Flyover: «Μιλάμε πια για μια τελείως διαφορετική Θεσσαλονίκη»
Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην πρόοδο του μεγάλου οδικού έργου, που έχει ξεπεράσει το 50%, και από το ΕΚΕΤΑ προανήγγειλε προσπάθεια μεταφοράς στην Αττική του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας με τεχνητή νοημοσύνη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μέτρα στήριξης και φόβοι για την Ευρώπη: Τα επόμενα βήματα αν συνεχιστεί το ράλι ενέργειας
Η κυβέρνηση προχωρά σε ένα πρώτο πακέτο μέτρων στήριξης της κοινωνίας με εθνικούς πόρους, μέτρα στοχευμένα, προσωρινού χαρακτήρα, αναμένοντας να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πετρέλαιο