Πολιτική

Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων της Marfin αλλά ζητούν να μην ανοίξει ξανά η υπόθεση

Στο σημείο της τραγωδίας της Marfin μετέβη ο Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από βουλευτές του ΜέΡΑ25 αλλά και στην πλατεία Συντάγματος όπου αυτοκτόνησε ο φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας.

varoufakis

Βάζοντας δυο ανόμοιες περιπτώσεις στο ίδιο καλάθι (τρεις δολοφονίες από τυφλή βία και μια αυτοκτονία) ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στην αυριανή εκδήλωση του πρωθυπουργού και μίλησε για επικοινωνιακή φιέστα που στόχο έχει να διαιρέσει τους νεκρούς για να διχάσει τους ζωντανούς.

Μαζί τους και ο βουλευτής του κόμματός του Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν», κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 66
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48