Πολιτική

Κατέθεσαν λουλούδια στην μνήμη των θυμάτων της Marfin αλλά ζητούν να μην ανοίξει ξανά η υπόθεση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο σημείο της τραγωδίας της Marfin μετέβη ο Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από βουλευτές του ΜέΡΑ25 αλλά και στην πλατεία Συντάγματος όπου αυτοκτόνησε ο φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας.

varoufakis

Βάζοντας δυο ανόμοιες περιπτώσεις στο ίδιο καλάθι (τρεις δολοφονίες από τυφλή βία και μια αυτοκτονία) ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στην αυριανή εκδήλωση του πρωθυπουργού και μίλησε για επικοινωνιακή φιέστα που στόχο έχει να διαιρέσει τους νεκρούς για να διχάσει τους ζωντανούς.

Μαζί τους και ο βουλευτής του κόμματός του Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι κακώς ξανανοίγει ο φάκελος της Marfin.

«Αυτή τη στιγμή συζητείται η παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη, για παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη. Εδώ, είναι προφανές, ότι έχουμε ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, δεν έχουμε δικαστές, ανακριτές, δεν έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Είμαστε κοινοβουλευτικό κόμμα, αν υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση της Marfin, να τα φέρουν στη Βουλή, η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα, ότι είναι αθώοι οι δύο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν», κατέληξε ο κ. Γρηγοριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 193
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7