Πολιτική

Κατέβασε τα “σεξιστικά tweets” για την Δούρου με… εντολή Πατούλη ο υποψήφιός του!

Η Ρένα Δούρου κατήγγειλε πως υποψήφιος του αντιπάλου της την προσεχή Κυριακή, προχώρησε σε μια σειρά από σεξιστικά tweets εναντίον της και τελικά οι αναρτήσεις κατέβηκαν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για χυδαία προσωπική επίθεση στη Ρένα Δούρου, με βαριά σεξιστικό – και όχι πολιτικό – περιεχόμενο, έκανε νωρίτερα λόγο ο Συνδυασμός Δύναμη Ζωής.

Στη δήλωση του ο Γιάννης Μοίρας έκανε λόγο για χυδαία προσωπική επίθεση και αναρωτιέται αν ο Γιώργος Πατούλης θα πάρει θέση ή θα επιλέξει να καλύψει τον υποψήφιό του.

Τελικά ο κ. Πατούλης πήρε θέση, αφού σε επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του αναφέρεται πως ζητήθηκε από τον υποψήφιο της παράταξής του να “κατεβάσει” τα tweets, όπως και έγινε.

Αναλυτικά αναφέρει ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη για τις καταγγελίες της Ρένας Δούρου

“Καταδικάζουμε χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις , κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο, από όποιον κι αν προέρχεται.

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από μέλος της παράταξής μας να κατεβάσει προσβλητικές αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την κα Δούρου, το οποίο και έπραξε άμεσα.

Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό, δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση αλλά δεν απειλεί ακόμα τη ΝΔ – Επόμενο στοίχημα η πρωτιά
Η νέα δημοσκόπηση της Interview επιβεβαιώνει την κυριαρχία του Τσίπρα στον προοδευτικό χώρο, αλλά αναδεικνύει και το μεγάλο στοίχημα: Τη μετατροπή της κοινωνικής δυσαρέσκειας σε αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης
O Αλέξης Τσίπρας 30
Σε προεκλογική μάχη η κυβέρνηση με «όπλο» τη ΔΕΘ: Το «καλάθι» των μέτρων, η ακρίβεια και τα πυρά στο ΠΑΣΟΚ
«Ψηλά» στη στρατηγική της κυβέρνησης είναι και η επικοινωνία των θετικών ειδήσεων για την ελληνική οικονομία, όπως η μείωση του δημόσιου χρέους κατά 9,4 μονάδες το πρώτο τρίμηνο του 2026
Μητσοτάκης στο ΟΑΚΑ