Πολιτική

Καθαρά Δευτέρα με Τσιόδρα και Κικίλια στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης – Τι συζήτησαν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί να είναι Καθαρά Δευτέρα αλλά η καθιερωμένη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Βασίλη Κικίλια και τον Σωτήρη Τσιόδρα έγινε κανονικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Βασίλης Κικίλιας και Σωτήρης Τσιόδρας φόρεσαν τις μάσκες τους και κάθισαν στο τραπέζι των συσκέψεων του Μαξίμου για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού και να εξετάσουν τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Συζητήθηκε, επίσης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η περαιτέρω συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα Υγείας όπου και με όποιο τρόπο κριθεί αναγκαίο από την κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση ασυλίας της μετά τη μήνυση Κουσουλού
Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχθηκε η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ απουσίασε από την συνεδρίαση. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας τάχθηκαν κατά της άρσης ασυλίας της ενώ  η Ελληνική Λύση τοποθετήθηκε με «παρών»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 9
O Αλέξης Τσίπρας, το σχέδιο «Αριστοτέλης» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η «μάχη» για τη γεωγραφία της εξουσίας
Το σχέδιο Τσίπρα αλλάζει τον αυτοδιοικητικό χάρτη, αναγεννά τις Κοινότητες και μεταφέρει αρμοδιότητες και πόρους από το κεντρικό κράτος στους αιρετούς θεσμούς
Αλέξης Τσίπρας