Πολιτική

Κατηγορηματική διάψευση Γεροβασίλη για το Μάτι: «Ουδέν ψευδέστερον»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, απαντά με επίσημη ανακοίνωσή της στο δημοσίευμα της Καθημερινής, το οποίο κάνει λόγο για απειλές και απόπειρα συγκάλυψης των συνθηκών κάτω από τις οποίες γράφτηκε η τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς, στις 23 Ιουλίου του 2018.

Η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ), ενώ τονίζει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Αναλυτικά η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη

“Η απάντηση στο δημοσίευμα της Καθημερινής περί πολιτικών παρεμβάσεων είναι απόλυτα κατηγορηματική: Ουδέν ψευδέστερον.

Οι έρευνες εξελίχθηκαν επί των ημερών μας χωρίς καμία παρέμβαση από την πλευρά μας και με απόλυτο σεβασμό στο έργο και στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου”.

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε τη δημιουργία κόμματος που θα κατέβει στις επόμενες εκλογές: Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ηγηθώ
«Ο άνθρωπος που θα ηγηθεί, θα πρέπει να μην έχει βαρίδια, να έχει τόλμη, αποφασιστικότητα, θάρρος, αγάπη για την αλήθεια και γνώση για τις ανάγκες της κοινωνίας»
Μαρία Καρυστιανού
214
Άδωνις Γεωργιάδης: Η δημόσια θέση που πήρε ο Μητσοτάκης για τη Βενεζουέλα εξυπηρετεί πλήρως το εθνικό συμφέρον
Ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέκρινε δε, τη σύλληψη του Μαδούρο με την επέμβαση κατά του Οσάμα Μπιν Λάντεν επί θητείας Ομπάμα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 8
Ελλάδα στον ΟΗΕ για Βενεζουέλα: Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για ειρηνική λύση σύμφωνα με τον Χάρτη και το Διεθνές Δίκαιο
Η Ελλάδα υπογράμμισε ότι δεν αναγνωρίζει τη νομιμοποίηση της εξουσίας του Νικολάς Μαδούρο, ούτε τα αποτελέσματα των εκλογών της 28ης Ιουλίου 2024
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
25
Δίκη Novartis: Εισαγγελικά «πυρά» κατά κατηγορούμενων, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων – «Υπήρξε εκμετάλλευση της υπόθεσης»
H εισαγγελική λειτουργός στη διεξοδική της αγόρευση, έκανε λόγο για «πλήγμα στο κύρος και την αξιοπιστία της ελληνικής δικαιοσύνης από αυτή την υπόθεση», καταλογίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στους πρώην εισαγγελείς διαφθοράς που διενήργησαν την εν λόγω έρευνα.
Τα γραφεία της Novartis Εllas στη Μεταμόρφωση