Πολιτική

Κατρίνης σε Κουβαρά: Είναι αντιδεοντολογικό να με ρωτάτε τι θα γίνει στον 2ο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση ανάμεσα στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά και τον υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη στο debate ανάμεσα στους 6 διεκδικητές.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του Γιώργου Κουβαρά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ με τον Μιχάλη Κατρίνη να λέει πως «θεωρώ να είναι αντιδεοντολογικό να με ρωτάτε τι θα γίνει στο 2ο γύρο. Θεωρώ ότι η θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής ομάδας είναι σημαντική όταν δίνεις μάχης στη Βουλή. Είναι η Βουλή σημαντική και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει στη βουλή παρουσία αλλά να είναι σε όλες τις πόλεις».

Ο Γιώργος Κουβαρά απάντησε πως «δεν θεωρώ αντιδεοντολογικό να κάνουμε υπόθεση ότι στον 2ο γύρο θα είναι δύο», με τον Μιχάλη Κατρίνη να του ζητά να ρωτήσει όλους τους υποψήφιους.

«Το ποιους θα ρωτήσω είναι δικαίωμά μου», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου στη Βουλή: Σφοδρά πυρά για Ρούμπιο, Κάθετο Διάδρομο και «ΙΧ εξωτερική πολιτική»
Για υποχωρητικότητα απέναντι στην Ουάσινγκτον και αδιαφάνεια στις ενεργειακές συμφωνίες κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ρένα Δούρου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τις κυρώσεις συμφωνιών του ΥΠΕΘΑ
Η Ρένα Δούρου 6
Σπηλιωτόπουλος: Ο Σαμαράς εκφράζει την «ψυχή της παράταξης» – Τι είπε για ενδεχόμενο νέο κόμμα
Εκτίμησε ότι μια νέα πολιτική κίνηση υπό τον Σαμαρά θα μπορούσε να απευθυνθεί τόσο στην παραδοσιακή βάση της ΝΔ όσο και σε ψηφοφόρους που σήμερα κινούνται δεξιότερα του κυβερνώντος κόμματος
Άρης Σπηλιωτόπουλος
31
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής
Ο Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα: Συναντήθηκε με τον Νίκο Δένδια - Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνοφρουράς της Φλόριντα
Σε εξέλιξη η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ στην Αθήνα - Το απόγευμα, ομιλία στην Πνύκα και συνάντηση με Μητσοτάκη - Η Ελλάδα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος μας»
Ρούμπιο και Δένδιας, συμφωνία ΗΠΑ - Ελλάδας για ΕΔ
203