Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατρούγκαλος κατά κυβέρνησης για ελληνοτουρκικά, Ουκρανία – Δήθεν μεγάλη διπλωματική επιτυχία

Κατρούγκαλος κατά κυβέρνησης για ελληνοτουρκικά, Ουκρανία – Δήθεν μεγάλη διπλωματική επιτυχία

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με αναρτήσεις του στο Twitter. Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επικρίνει, επίσης, τη στάση Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στην προκλητικότητα της Τουρκίας.

Σε αναρτήσεις του στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος, τομεάρχης Εξωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατηγορεί εκ νέου την κυβέρνηση για τις αποφάσεις της σε Ουκρανία και ελληνοαμερικανικές σχέσεις που δεν βάζουν φρένο στην επιθετικότητα της Τουρκίας.

«Για να καταλάβουμε: Η Ελλάδα έδωσε στις ΗΠΑ 6 στρατιωτικές εγκαταστάσεις επ’ αόριστον και είναι η 4η χώρα στην ΕΕ σε αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Αλλά είναι επιτυχία που οι ΗΠΑ μετέφεραν σε Τουρκία «τη σημασία του διαλόγου και της διπλωματίας για την επίλυση τυχόν διαφωνιών».

Κι η άλλη μεγάλη επιτυχία της διπλωματίας του κ. Μητσοτάκη: μετά από 7 δις εξοπλιστικά και την ελληνογαλλική συμφωνία, η Τουρκία προσκαλείται χωρίς όρους στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πρότεινε ο Πρόεδρος Μακρόν. Κανένα κόστος δεν εισπράττει για την επιθετικότητά της».

Δείτε τις αναρτήσεις του κ. Κατρούγκαλου:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις