Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κατσίκης: “Όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία”

συλλαλητήριο
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, σχετικά με το αν θα δώσουν το παρών οι βουλευτές του κόμματος στο αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφορικά με το “φλέγον” ζήτημα των ημερών. Που δεν είναι άλλο από την ονομασία των Σκοπίων, με αφορμή και το αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

“Θα πάμε όλοι στο συλλαλητήριο”!

Ο Κώστας Κατσίκης επανέλαβε αρχικά την άποψη του κόμματος των ΑΝΕΛ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Συγκεκριμένα τόνισε: «Εμείς έχουμε σταθερές θέσεις και τις έχουμε εκφράσει πολλές φορές σε σχέση με το Σκοπιανό. Έχουμε ξεκαθαρίσει όπου υπεισέρχεται ο όρος Μακεδονία, εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι».

Και ο Γκιουλέκας θα δώσει το παρών στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό

Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλυψε πως όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα βρεθούν στο αυριανό (σ.σ. 21.01.2018) συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό.

«Θα πάμε να πούμε με βροντερή φωνή ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική», σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση”

Όσον αφορά στο καθαρά πολιτικό κομμάτι, ωστόσο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν προτίθεται να ρίξει την κυβέρνηση για το θέμα.

«Υπήρξε και στο παρελθόν ασυμφωνία με την κυβέρνηση» ήταν η απάντησή του…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις