Πολιτική

Κατσίκης (βουλευτής ΑΝΕΛ): Αν τα “γυρίσει” ο Καμμένος για το Σκοπιανό, εγώ φεύγω!

"Βόμβα" έριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης. Υποστήριξε ότι αν ο Πάνος Καμμένος δεχτεί ονομασία για την ΠΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία, εκείνος θα παραιτηθεί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κωνσταντίνος Κατσίκης ήταν καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων στο Σκοπιανό, ρωτήθηκε τι θα κάνει ο ίδιος στην περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αλλάξει άποψη και δεχτεί σύνθετη ονομασία για την ΠΓΔΜ, με τον όρο Μακεδονία.

“Αν τα γυρίσει ο Καμμένος, εγώ φεύγω” ήταν η απάντηση που έδωσε.

“Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, η περιουσία μου είναι το πρόσωπό μου. Ο λόγος μου, η συνέπεια των πράξεών μου και η υπευθυνότητα των λεγομένων μου. Αυτά δεν τα απεμπολώ για καμία καρέκλα και για κανέναν αυτοσκοπό παραμονής στο βουλευτικό έδρανο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης.

Κατσίκης: Θα πάω στο συλλαλητήριο

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι θα πάει και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει την άλλη Κυριακή (04.02.2018) στο Σύνταγμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “ταξίδεψα 500 χλμ για να πάω στη Θεσσαλονίκη, δεν θα πάω εδώ που είναι κοντά στο σπίτι μου;”.

Συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου, οι ΑΝΕΛ πρόκειται να συνεδριάσουν την προσεχή Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου. Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να συγκαλέσει κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και της εκτελεστικής επιτροπής.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, στα γραφεία του κινήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11
Crash test για Τσίπρα, Καρυστιανού και Ανδρουλάκη: ΕΛΑΣ, Ελπίδα και ΠΑΣΟΚ διεκδικούν τη 2η θέση – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Στη «μεγάλη εικόνα» καταγράφεται μια σταθερή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το νέο τρίγωνο της αντιπολίτευσης αναζητά ακόμη σαφές πολιτικό αφήγημα
Οι Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Ανδρουλάκης 115
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού