Πολιτική

Κατσίκης (βουλευτής ΑΝΕΛ): Αν τα “γυρίσει” ο Καμμένος για το Σκοπιανό, εγώ φεύγω!

"Βόμβα" έριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης. Υποστήριξε ότι αν ο Πάνος Καμμένος δεχτεί ονομασία για την ΠΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία, εκείνος θα παραιτηθεί.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίκης ήταν καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων στο Σκοπιανό, ρωτήθηκε τι θα κάνει ο ίδιος στην περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αλλάξει άποψη και δεχτεί σύνθετη ονομασία για την ΠΓΔΜ, με τον όρο Μακεδονία.

“Αν τα γυρίσει ο Καμμένος, εγώ φεύγω” ήταν η απάντηση που έδωσε.

“Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, η περιουσία μου είναι το πρόσωπό μου. Ο λόγος μου, η συνέπεια των πράξεών μου και η υπευθυνότητα των λεγομένων μου. Αυτά δεν τα απεμπολώ για καμία καρέκλα και για κανέναν αυτοσκοπό παραμονής στο βουλευτικό έδρανο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης.

Κατσίκης: Θα πάω στο συλλαλητήριο

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι θα πάει και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει την άλλη Κυριακή (04.02.2018) στο Σύνταγμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “ταξίδεψα 500 χλμ για να πάω στη Θεσσαλονίκη, δεν θα πάω εδώ που είναι κοντά στο σπίτι μου;”.

Συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου, οι ΑΝΕΛ πρόκειται να συνεδριάσουν την προσεχή Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου. Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να συγκαλέσει κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και της εκτελεστικής επιτροπής.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, στα γραφεία του κινήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6