Παρασκευή, 12 Απρ.
23oC Αθήνα

Καβγάς Φάμελλου, Βορίδη, Γεωργιάδη για Ανάπλαση ΑΕ και Σαμαρά

Καβγάς Φάμελλου, Βορίδη, Γεωργιάδη για Ανάπλαση ΑΕ και Σαμαρά
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ύποπτα κίνητρα πίσω από την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την Ανάπλαση της Αθήνας διέβλεψε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος πήρε τον λόγο στην Ολομέλεια, ενώ ο παριστάμενος υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη καχυποψία» αφού δεν διαφοροποιείται ο οικονομικός έλεγχος, καθώς και τώρα και πριν, τον έλεγχο ασκεί το Δημόσιο με βάση τον νόμο περί ανωνύμων εταιρειών.

Εξάλλου, η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όταν ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε ποιος ελέγχει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, πυροδότησε την αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη,.

Όταν ο κ. Φάμελλος σε σκωπτικό τόνο είπε αν εξακολουθεί να ελέγχει την ΚΟ ο κ. Μητσοτάκης αφού βάζει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας από την οποία εξαιρεί τον κ. Σαμαρά, ο Μάκης Βορίδης απάντησε ότι δεν χρειάζεται πολλή ώρα για να απαντηθεί αυτό, αφού σε λίγο θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία και θα το απαντήσει η ίδια η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

«Εμείς με τον Σαμαρά θα τα βρούμε. Εσείς παρότι ξέρω ότι δεν είστε Χριστιανοί κάντε και κανέναν σταυρό που είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά και έσωσε τη χώρα. Αν δεν ήταν ο Άγιος Σαμαράς δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ, αλλά μπολιβάρ» είπε ο υπουργός Εργασίας απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις