Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Είστε θλιβεροί – ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς που υπάρχεις για να συμφωνείς με τον Σαμαρά

Κεδίκογλου: Είστε θλιβεροί – ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς που υπάρχεις για να συμφωνείς με τον Σαμαρά

Είναι το… αλατοπίπερο της πολιτικής ζωής. Αν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν ανταλλάξουν ανακοινώσεις θα πάθουν… στέρηση. Αυτό έκαναν και σήμερα με αφορμή την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ.

«Πού ζείτε κ. Σαμαρά» αναρωτήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη ανακοίνωσή του μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.

Η απάντηση ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, που κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως έχει ποντάρει τα πάντα στην καταστροφή της χώρας.

«Η πραγματικότητα θα τους διαψεύσει και πάλι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Είναι εξαιρετικά θλιβερό να διαπιστώνει κανείς ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να αρθρώσει σοβαρό και στοιχειοθετημένο λόγο, ακόμα κι όταν πρέπει να απαντήσει σε συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη τοποθέτηση του πρωθυπουργού, όπως αυτή στα εγκαίνια της ΔΕΘ» σημείωσε.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «πάλι καλά για τον πρωθυπουργό που υπάρχει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που συμφωνεί μαζί του και βλέπει σημάδια ανάκαμψης μέσα στα συντρίμμια που αφήνει το μνημόνιο».

Η πραγματικότητα, όμως, της πλειοψηφίας της κοινωνίας, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καμία σχέση με τους μνημονιακούς παραδείσους στους οποίους αυτοί και μόνο ζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: “Ποδαρικό” με ένταση, ξύλο και… κρεμάλα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Χειροκροτήματα και “μπράβο πρόεδρε” για τον Σαμαρά στη ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποια χώρα ζείτε κ. Σαμαρά; – Είστε επικίνδυνος

Χρυσή Αυγή: Υπάλληλος της Μέρκελ ο Σαμαράς

ΚΚΕ: Έρχονται νέες θυσίες του λαού

ΔΗΜΑΡ: «Ένεση τεχνητής αισιοδοξίας» η ομιλία Σαμαρά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε