Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κεδίκογλου: η ΕΡΤ έκλεισε προσωρινά, έτσι έπρεπε να γίνει

Κεδίκογλου: η ΕΡΤ έκλεισε προσωρινά, έτσι έπρεπε να γίνει

Ούτε σπουδή, ούτε και πανικό προδίδει η κίνηση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ είπε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας για ακόμη μια φορά σε ανταποκριτές ξένων μέσων στην Ελλάδα. Αντίθετα, τόνισε “όταν είσαι υποχρεωμένος να ανοικοδομήσεις εκ θεμελίων μία επιχείρηση οφείλεις να την κλείσεις”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπεραμύνθηκε της τακτικής της κυβέρνησης λέγοντας πως σε περίπτωση που ανακοινωνόταν μια διαρθρωτική κίνηση τότε επί τρεις μήνες η ΕΡΤ θα βρισκόταν σε απεργία.
Κάλεσε μάλιστα τους ξένους ανταποκριτές να κρίνουν την επιλογή της κυβέρνησης εκ του αποτελέσματος και όχι τώρα.

Όλα είναι σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, και όλα θα περάσουν απ’ τη Βουλή τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που σχολίασε σε ό,τι αφορά στη συνοχή της κυβέρνησης πως “Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση, αλλά είναι κοινός ο στόχος. Πιστεύουμε ότι στη διάρκεια των διαβουλεύσεων για τον νόμο για το νέο φορέα θα βρούμε κοινή γλώσσα. Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι έχουν περάσει δυσκολίες, αλλά πάντα καταφέρνουμε να βρούμε κοινή γλώσσα για τους κοινούς στόχους”.

Διαβάστε επίσης:
“Πρόωρες εκλογές 14 Ιουλίου” – Πότε έπεσε αυτή η ημερομηνία στο τραπέζι – Προσπάθεια εκτόνωσης από το Μαξίμου με τηλεφωνικές επαφές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε