Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κεφαλογιάννης: Να καταθέσει στη Βουλή ο Τσίπρας την επιστολή παραίτησης Κοτζιά

Κεφαλογιάννης
photo intime

«Ο κ. Καμμένος μίλησε για ένα σικέ διαγωνισμό. Πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις», τόνισε σήμερα στη Βουλή ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναφέρθηκε στα όσα κατήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και τόνισε πως “πρωτίστως απαντήσεις πρέπει να δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τις διαφορές των κ.κ. Κοτζιά-Καμμένου, θα τις λύσει η ελληνική δικαιοσύνη. Η ΝΔ, λειτουργώντας θεσμικά, προσέφυγε, από την πρώτη στιγμή, και κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το βίντεο του κ. Κοτζιά σε τηλεοπτικό σταθμό. Είναι θετικό ότι υπήρξε παρέμβαση της δικαιοσύνης, για κατηγορίες που εκτοξεύονται από έναν υπουργό εναντίον κάποιου άλλου υπουργού, εντός του υπουργικού συμβουλίου”.

“Ελπίζουμε η εισαγγελία, με βάση και τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια για τις αδιαφανείς συναλλαγές που έχουν καταγγελθεί για εταιρεία του κ. Σόρος, όπως και το πως αξιοποιήθηκαν κονδύλια από διάφορα υπουργεία», ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης.

«Πρέπει ο πρωθυπουργός να σταματήσει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να σιωπά. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διότι η διαχείριση των κονδυλίων δεν αφορά τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, αλλά τους Έλληνες φορολογούμενους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και πρόσθεσε: : «Είχαμε ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά διότι δεν είναι προσωπικό ραβασάκι αλλά δημόσιο έγγραφο. Ζητήσαμε στη συνέχεια από τον ίδιο τον κ. Κοτζιά να δώσει την επιστολή του στη δημοσιότητα και βεβαίως κατόπιν ξεκινήσαμε τη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων για να έχει η Βουλή γνώση. Διότι υπάρχουν μέσα στην επιστολή παραίτησης κατηγορίες για παράνομες πράξεις, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συγκαλύπτει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις