Πολιτική

Κεντροαριστερά: Δείτε LIVE το debate!

Σε εξέλιξη το debate για την Κεντροαριστερά. Δείτε ζωντανή εικόνα από την "τηλεμαχία" των εννέα υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχεδόν μιάμιση ώρα πριν το debate για την Κεντροαριστερά, σημειώθηκε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με πυροβολισμούς. Στην σκιά αυτής της επίθεσης, λοιπόν, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 η τηλεμαχία.

Οι εννέα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα κάθονται ξανά γύρω από το ίδιο τραπέζι. Το debate για την Κεντροαριστερά μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 και την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

LIVE το debate για την Κεντροαριστερά

Συμμετέχουν οι κ.κ. Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης.

Οι εννέα υποψήφιοι για την Κεντροαριστερά απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τηλεοπτικών μέσων πανελλαδικής εμβέλειας.

Δείτε live το debate των 9 υποψηφίων

Έτσι έγινε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Όπως προαναφέραμε, λίγο πριν το debate για την Κεντροαριστερά, μία ακόμη επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

[read4more]

Τεράστια είναι η κινητοποποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο κτίριο βρίσκονταν 30 άνθρωποι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν 4-5 πυροβολισμοί. Ήδη εντοπίσηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, μάλλον προέρχονται από πιστόλι ανατολικού διαμετρήματος, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για χρήση καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αρχών, οι δύο δράστες αφήνουν την μοτοσικλέτα τους επί της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια ανεβαίνουν πεζή τη Διδότου, φορώντας κράνη και από μέσα κουκούλες. Ο ένας πυροβολεί κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί καλύπτονται και δεν ανταποδίδουν τα πυρά.

Οι δράστες επιβιβάζονται στην μοτοσικλέτα και εξαφανίζονται.

pasok ΠΑΣΟΚ pasok

Όπως δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης στην ΑΝΤ1: «Δεχτήκαμε μια επίθεση. Μας σόκαρε όλους. Κάθε εβδομάδα έχουμε περιστατικά. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 46
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 11
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλεύτριες μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή – «Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση»
«Ευγνώμων στις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς που μας φροντίζουν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές. Τίποτε σοβαρό, λίγη ξεκούραση και συνεχίζουμε τη δουλειά, για όσα οφείλουμε στους πολίτες»
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του με σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου - «Στο ραντεβού με την Ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί»
«Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του. Μια φράση που αγαπούσε να χρησιμοποιεί ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ
Αλέξης Τσίπρας 41
Μαρία Καρυστιανού: «Στελέχη του κινήματός μας είναι αποκλειστικά και μόνο πρόσωπα που θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας»
Σε διευκρινίσεις για τα στελέχη του προχώρησε το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού κάνοντας λόγο για «δημοσιεύματα, που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν και να παρουσιάσουν θέσεις μεμονωμένων υποστηρικτών του Κινήματος ως θέσεις του ίδιου του Κινήματος»
Η Μαρία Καρυστιανού 17
Αλέξης Τσίπρας: Η εκδήλωση για το νέο κόμμα την Τρίτη στο Θησείο και ο οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα
Με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος την Τρίτη στο Θησείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά δημόσιες παρεμβάσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και δράσεις που θα κλιμακωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα
O Αλέξης Τσίπρας 18
Επιστολή Κοβέσι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τροπολογία Φλωρίδη: «Σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει αρνητικές επιπτώσεις στην ανεξαρτησία και τη λειτουργία της στην Ελλάδα - Στο στόχαστρο οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Λάουρα Κοβέσι και Γιώργος Φλωρίδης 19