Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κεντροαριστερά: Δείτε LIVE το debate!

debate
Φωτογραφίες από: Eurokinissi

Σε εξέλιξη το debate για την Κεντροαριστερά. Δείτε ζωντανή εικόνα από την “τηλεμαχία” των εννέα υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα.

Σχεδόν μιάμιση ώρα πριν το debate για την Κεντροαριστερά, σημειώθηκε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με πυροβολισμούς. Στην σκιά αυτής της επίθεσης, λοιπόν, ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00 η τηλεμαχία.

Οι εννέα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα κάθονται ξανά γύρω από το ίδιο τραπέζι. Το debate για την Κεντροαριστερά μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 και την συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

LIVE το debate για την Κεντροαριστερά

Συμμετέχουν οι κ.κ. Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης.

Οι εννέα υποψήφιοι για την Κεντροαριστερά απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τηλεοπτικών μέσων πανελλαδικής εμβέλειας.

Δείτε live το debate των 9 υποψηφίων

Έτσι έγινε η νέα επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Όπως προαναφέραμε, λίγο πριν το debate για την Κεντροαριστερά, μία ακόμη επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Τεράστια είναι η κινητοποποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο κτίριο βρίσκονταν 30 άνθρωποι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν 4-5 πυροβολισμοί. Ήδη εντοπίσηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, μάλλον προέρχονται από πιστόλι ανατολικού διαμετρήματος, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για χρήση καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αρχών, οι δύο δράστες αφήνουν την μοτοσικλέτα τους επί της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια ανεβαίνουν πεζή τη Διδότου, φορώντας κράνη και από μέσα κουκούλες. Ο ένας πυροβολεί κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί καλύπτονται και δεν ανταποδίδουν τα πυρά.

Οι δράστες επιβιβάζονται στην μοτοσικλέτα και εξαφανίζονται.

Κεντροαριστερά Κεντροαριστερά debate

Όπως δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης στην ΑΝΤ1: «Δεχτήκαμε μια επίθεση. Μας σόκαρε όλους. Κάθε εβδομάδα έχουμε περιστατικά. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις