Πολιτική

Κεντροαριστερά: Στον αέρα οι εκλογές!

Ανυπέρβλητα μοιάζουν -τουλάχιστον προς το παρόν- τα εμπόδια που υπάρχουν στις εκλογές για την Κεντροαριστερά! Γιατί... τίποτα δεν είναι βεβαιο!

Το εγχείρημα για την Κεντροαριστερά μπορεί να ξεκίνησε με αμφιβολίες, ωστόσο έδειξε τελικά να έχει απήχηση. Τόσο σχετικά με τις (πολλές) υποψηφιότητες, όσο και με την δυναμική του. Κι αυτό διότι -δημοσκοπικά- ο νέος φορέας μοιάζει να ξεκινά… δυναμικά.

Όλα, όμως, είναι στον αέρα! Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τους υποψηφίους ή κάποια… υπόγεια κόντρα, αλλά με την… τεχνολογία!

Κεντροαριστερά… από Φλεβάρη;

Σε αμφιβολία, λοιπόν, θέτει την εκλογή αρχηγού της Κεντροαριστεράς η απάντηση της Vodafone. Της μοναδικής εταιρείας, δηλαδή, που έδειξε ενδιαφέρον.

[read4more]

Στην απαντητική επιστολή της στην επιτροπή Αλιβιζάτου, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σημειώνει ότι αναλαμβάνει μόνο την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, ενώ απαντά αρνητικά στην ψήφο εξ αποστάσεως.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία αναφέρει πως δεν θα προλάβει τις προθεσμίες (!), προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις 5 και 12 Νοεμβρίου και προτείνει να στηθούν οι κάλπες στις 4 Φεβρουαρίου.

Επίσης εντυπωσιακό είναι ότι ζητάει ως αμοιβή 900.000 συν ΦΠΑ.

Την ενημέρωση έκανε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος επισημαίνει ότι «αναμένει τις προσφορές των εταιρειών ΟΤΕ και WIND, προς τις οποίες έχει ήδη απευθυνθεί, ζητώντας τους να διευκρινίσουν αν μπορούν να εξασφαλίσουν τα ανωτέρω κατά τις υποδειχθείσες ημερομηνίες, δηλαδή στις 5 και 12 Νοεμβρίου 2017, και με ποιο κόστος».

kentroaristera

Οι εκλογές, λοιπόν, βρίσκονται σε οριακό σημείο και όλοι αναμένουν το τι μέλλει γενέσθαι για την διαδικασία…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 13
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32