Πολιτική

Κεραμέως για σχολεία: Δεν υπάρχει εισήγηση για άνοιγμα άλλων βαθμίδων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεκάθαρη ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το θέμα ανοίγματος και άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός από τα Λύκεια. 

«Δεν υπάρχει εισήγηση για το άνοιγμα άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι το άνοιγμα των άλλων εκπαιδευτικών βαθμίδων θα αποφασιστεί μετά από εισήγηση των ειδικών, οι οποίοι και «θα μας πουν ποια είναι τα προσφορότερα μέτρα για το άνοιγμα».  

Προτεραιότητα έχουν να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα άλλοι κλάδοι της οικονομίας, όπως είπε η κα Κεραμέως ενώ επανέλαβε ότι περιμένουν τις εισηγήσεις των ειδικών για άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων της εκπαίδευσης μετά το Πάσχα. 

Η υπουργός Παιδείας, η οποία επισκέφθηκε σήμερα σχολεία στην Ελευσίνα και τη Μάνδρα, ανέφερε ότι τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα που επέστρεψαν στις φυσικές τους τάξεις ενώ υπογράμμισε ότι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά στα self tests. Μάλιστα όπως σημείωσε, τα παιδιά της ανέφεραν ότι θα κάνουν το δεύτερο self test το βράδυ ώστε να ενημερώσουν την πλατφόρμα έγκαιρα και αύριο το πρωί να πάνε κανονικά στο σχολείο.
Σχετικά με τους εμβολιασμούς η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι έχει ήδη ξεκινήσει με εκπαιδευτικούς στην ειδική αγωγή, ενώ έχουν εμβολιαστεί και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης από αδιάθετα εμβόλια, αλλά θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό τους. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού
Δραγασάκης για Τσίπρα: «Δεν βλέπω κυβερνητική αλλαγή χωρίς αυτόν»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής βλέπει καταλυτικό ρόλο του πρώην πρωθυπουργού στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κρατά αποστάσεις από το εγχείρημα της ΕΛΑΣ μέχρι να φανεί αν μπορεί να εκφράσει μια νέα Αριστερά
Γιάννης Δραγασάκης 8
Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας – Οι δυνατότητες παραγωγής
H νέα μονάδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ατζέντας 2030», που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας σε θάλασσα, ξηρά, αέρα, αλλά και στον κυβερνοχώρο και το διάστημα
Drones στην Μαλακάσα
«Σφάζονται» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δωρεάν ΜΜΜ στους νέους: «Φέρτε τον λογαριασμό» – «Ψάξτε τα λεφτόδεντρα στις πολεοδομίες»
Η πρόταση Ανδρουλάκη για δωρεάν μετακινήσεις έως τα 24 έτη άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μιλά για «κρυφό κόστος» και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι το μέτρο κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Σαμαράς για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική δικαίωση» υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ζητεί από funds, servicers και τράπεζες επαναϋπολογισμό οφειλών και επιστροφή ποσών
Αντώνης Σαμαράς 10