Πολιτική

Κεραμέως για σχολεία: Δεν υπάρχει εισήγηση για άνοιγμα άλλων βαθμίδων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεκάθαρη ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το θέμα ανοίγματος και άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός από τα Λύκεια. 

«Δεν υπάρχει εισήγηση για το άνοιγμα άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι το άνοιγμα των άλλων εκπαιδευτικών βαθμίδων θα αποφασιστεί μετά από εισήγηση των ειδικών, οι οποίοι και «θα μας πουν ποια είναι τα προσφορότερα μέτρα για το άνοιγμα».  

Προτεραιότητα έχουν να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα άλλοι κλάδοι της οικονομίας, όπως είπε η κα Κεραμέως ενώ επανέλαβε ότι περιμένουν τις εισηγήσεις των ειδικών για άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων της εκπαίδευσης μετά το Πάσχα. 

Η υπουργός Παιδείας, η οποία επισκέφθηκε σήμερα σχολεία στην Ελευσίνα και τη Μάνδρα, ανέφερε ότι τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα που επέστρεψαν στις φυσικές τους τάξεις ενώ υπογράμμισε ότι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά στα self tests. Μάλιστα όπως σημείωσε, τα παιδιά της ανέφεραν ότι θα κάνουν το δεύτερο self test το βράδυ ώστε να ενημερώσουν την πλατφόρμα έγκαιρα και αύριο το πρωί να πάνε κανονικά στο σχολείο.
Σχετικά με τους εμβολιασμούς η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι έχει ήδη ξεκινήσει με εκπαιδευτικούς στην ειδική αγωγή, ενώ έχουν εμβολιαστεί και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης από αδιάθετα εμβόλια, αλλά θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό τους. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δε ζήτησε την αλλαγή της ώρας θανάτου – Φτάνει με τις συκοφαντίες»
«Καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες», είπε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 125
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 189
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 11
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 7