Πολιτική

Κεραμέως για σχολεία: Δεν υπάρχει εισήγηση για άνοιγμα άλλων βαθμίδων

Ξεκάθαρη ήταν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το θέμα ανοίγματος και άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός από τα Λύκεια. 

«Δεν υπάρχει εισήγηση για το άνοιγμα άλλων βαθμίδων της εκπαίδευσης», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι το άνοιγμα των άλλων εκπαιδευτικών βαθμίδων θα αποφασιστεί μετά από εισήγηση των ειδικών, οι οποίοι και «θα μας πουν ποια είναι τα προσφορότερα μέτρα για το άνοιγμα».  

Προτεραιότητα έχουν να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα άλλοι κλάδοι της οικονομίας, όπως είπε η κα Κεραμέως ενώ επανέλαβε ότι περιμένουν τις εισηγήσεις των ειδικών για άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων της εκπαίδευσης μετά το Πάσχα. 

Η υπουργός Παιδείας, η οποία επισκέφθηκε σήμερα σχολεία στην Ελευσίνα και τη Μάνδρα, ανέφερε ότι τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα που επέστρεψαν στις φυσικές τους τάξεις ενώ υπογράμμισε ότι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα ανταποκρίθηκε θετικά στα self tests. Μάλιστα όπως σημείωσε, τα παιδιά της ανέφεραν ότι θα κάνουν το δεύτερο self test το βράδυ ώστε να ενημερώσουν την πλατφόρμα έγκαιρα και αύριο το πρωί να πάνε κανονικά στο σχολείο.
Σχετικά με τους εμβολιασμούς η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι έχει ήδη ξεκινήσει με εκπαιδευτικούς στην ειδική αγωγή, ενώ έχουν εμβολιαστεί και εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης από αδιάθετα εμβόλια, αλλά θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό τους. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Υπουργείο Εξωτερικών για τον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»: Καλούμε σε αυτοσυγκράτηση – Σε συνεννόηση με το Ισραήλ για την ασφαλή αποβίβαση στην Ελλάδα
«Με αφορμή την ισραηλινή επιχείρηση σε σκάφη του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Κρήτης, καλούμε σε αυτοσυγκράτηση και καθολικό...
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 10