Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κεραμέως για τράπεζα θεμάτων: Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να οργανώσουν μία τέτοια επίθεση

Κεραμέως για τράπεζα θεμάτων: Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να οργανώσουν μία τέτοια επίθεση

Στην κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που έκανε λόγο για αρρωστημένα μυαλά.

«Γνωρίζω πολύ καλά την αγωνία των παιδιών που δίνουν εξετάσεις, των οικογενειών τους, την πίεση, το άγχος, και πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να οργανώσουν μία τέτοια επίθεση», τόνισε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως στον ΣΚΑΙ, αναφορικά με την επίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων.

Όπως ανέφερε «απέτυχαν όμως. Οι εξετάσεις για την Γ’ λυκείου ολοκληρώθηκαν, υπήρξαν δικλείδες και συστήματα ασφαλείας γι’ αυτό και, παρά τις καθυστερήσεις, διεκπεραιώθηκαν οι εξετάσεις. Αυτό που θεωρώ θλιβερό είναι το γεγονός ότι, αντί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτή την οργανωμένη επίθεση κατά της εκπαίδευσης, κατά της εκπαιδευτικής κοινότητας, κατά των παιδιών μας, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την πρωτοφανή επίθεση, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.Θεωρώ θλιβερό και αδιανόητο να μην υπάρξει ομόφωνη από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο καταδίκη αυτής της πρωτοφανούς στα χρονικά επίθεσης στα παιδιά μας».

Στη συνέχεια η Νίκη Κεραμέως ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα παιδιά μας που ξεκινούν από αύριο τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Αναφερόμενη στο έργο της στο υπουργείο Παιδείας τόνισε πως «όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το έργο που έγινε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης ήταν πρωτόγνωρο. Από τα SMS για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ως τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα σχολεία, την ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσιών για τους εκπαιδευτικούς μας, μεταξύ άλλων».

Για τις εκλογές ξεκαθάρισε οτι «η σύγκρουση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την Αντιπολίτευση δεν μας απασχολεί, οι πολίτες προσέρχονται στην κάλπη για να επιλέξουν Κυβέρνηση. Στις 25 Ιουνίου πρέπει να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία, αυτό είναι και το διακύβευμα της άδειας κάλπης που είναι μπροστά μας. Με το ποσοστό της 21ης Μαΐου σημειώθηκε μία ιστορική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό συνιστά μία θετική αποτύπωση του έργου της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του οδικού χάρτη που έχει χαράξει για το μέλλον. Η επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στην προηγούμενη κάλπη έχει και μία πολύ μεγάλη ευθύνη: να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, πιο τολμηρά στις βαθιές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας. Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους ότι στις 25 Ιουνίου η κάλπη είναι άδεια, το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν προσμετράται καθόλου και η κάλπη πρέπει να γεμίσει από την αρχή».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις