Πολιτική

Κεραμέως: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί όλων των εκπαιδευτικών από τις 21 Απριλίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ένταξη των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, από τις 21 Απριλίου, αναφέρθηκε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Μετά την ένταξη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, εντάσσονται από 21/4 στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο και οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Θωρακίζουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα υπάρξει ηλικιακή προτεραιοποίηση μεταξύ των εκπαιδευτικών, οπότε από την επόμενη Τετάρτη, 21 Απριλίου, που ανοίγει η πλατφόρμα των εμβολιασμών για τους εκπαιδευτικούς, θα μπορούν όλοι να κλείσουν ραντεβού για να προγραμματίσουν πότε θα υποβληθούν σε εμβολιασμό.

 

✅ Το 1ο βήμα έγινε με την ένταξη κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στο πρόγραμμα…

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΘΑ σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις και τετελεσμένα
Αιχμηρή απάντηση της Αθήνας στον απόηχο των νέων προκλητικών δηλώσεων του Γκιουλέρ για την Αν. Μεσόγειο - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και αποτρεπτική ισχύ»
Φρεγάτα
«ΕΛΑΣ – Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη»: Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τσίπρα αναλαμβάνει η Θεώνη Κουφονικολάκου
Στο επικοινωνιακό επιτελείου του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού, ως αναπληρωτές ορίζονται οι: Καρπουχτσής, Μπαλατσούκας, Νυφούδης και Παπαδοπούλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 49