Πολιτική

Κηδεία Μητσοτάκη: Το βλέμμα της Ντόρας κι η αγκαλιά του Κυριάκου [pics]

Καταρρακωμένη, κοιτάζει το φέρετρο του πατέρα της. Η φωτογραφία του, τα παράσημά του και η γαλανόλευκη. Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια ακόμα συγκλονιστική φωτογραφία, ενώ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι οι στιγμές λίγο αφού έχει ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στη Μητρόπολη Αθηνών, η οικογένεια βρίσκεται εκεί για να δεχτεί τα συλλυπητήρια γνωστών, συγγενών, φίλων και ανθρώπων που απλά θαύμαζαν τον πρώην πρωθυπουργό.

Η φωτογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη να στέκεται πάνω από το φέρετρο συγκλονίζει. Το ίδιο κι εκείνο της Κατερίνας Μητσοτάκη, που κοιτά με λατρεία τη φωτογραφία του πατέρα της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει στοργικά τον γιό του, Κωνσταντίνο και δέχεται την παρηγορητική αγκαλιά της συζύγου του, Μαρέβας, που βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.

Συγκλονιστική η στιγμή που ένας ιερέας πλησιάζει με δάκρυα στα μάτια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να τον συλλυπηθεί. Γύρω από το φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κρητικοί βρακοφόροι με παραδοσιακές φορεσιές, στέκονται σαν “φρουροί”.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «μάχη» του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες για νέα μέτρα στήριξης και το στοίχημα της Αθήνας
Αν και εφόσον, η Ευρώπη κινητοποιηθεί για τη στήριξη των πολιτών της, τότε, οι εκτιμήσεις του κυβερνητικού επιτελείου είναι ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εξασφαλίσει περίπου 700 εκ. ευρώ
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ