Πολιτική

Κικίλιας για φωτιές: «Εφιστώ την προσοχή όλων» – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την προσοχή όλων των πολιτών εφιστά ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, λόγω των προβλέψεων για ακραίες συνθήκες κινδύνου πυρκαγιάς αύριο, κάνοντας αναφορά στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη φωτιά Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας, σε δήλωση του που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει: «Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος – επίγειες και εναέριες-, εθελοντές, ο Στρατός, η Αστυνομία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουν πολύ μεγάλη μάχη στη φωτιά της Αλεξανδρούπολης.

Ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών για τη Δευτέρα 21/8 έχει σε κατάσταση συναγερμού, στο κόκκινο δηλαδή, την Εύβοια, την Αττική, τη Βοιωτία, την Αργολίδα, την Κορινθία.

Εφιστώ την προσοχή όλων. Δεν επιτρέπεται καμία εργασία εξωτερικού χώρου που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τη χώρα μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
77
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες
Παύλος Μαρινάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είναι απόφαση των ΗΠΑ, δεν έχουμε καμία σχέση – Λάθος η τακτική της αντιπολίτευσης»
Ο Παύλος Μαρινάκης επίσης επανέλαβε τη σημαντική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με το ανώτατο ποσό να φτάνει έως τα 1.040 ευρώ και, σε περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες, έως τα 1.560 ευρώ
Παύλος Μαρινάκης