Πολιτική

Κικίλιας για την «επίθεση» στον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα»

«Ο κ. Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ’ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση την οποία νωρίτερα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε από εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Νωρίτερα, ανάρτηση είχε κάνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπήρξε θύμα σωματικής σκοπούμενης βίας»!

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα – υπουργό» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Κικίλια.

Και ενώ η κόντρα έμοιαζε να τελείωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια ανάρτηση αργότερα στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Βασίλη Κικίλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αποχώρηση on air σε χρόνο – ρεκόρ: Θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο
«Η δημοσιογραφία και η ενημέρωση έχουν να κάνουν και με το τι ρωτάς και με το τι δεν ρωτάς και με το τι θάβεις κάτω από ανύπαρκτα θέματα», λέει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ
22
Κασσελάκης για τη διαρροή συνομιλίας του με την Τζάκρη: «Μακάρι να είχατε τα κότσια της» – «Θα το ερευνήσω έχοντας στο πλευρό μου τον Πρόεδρο»
Η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τη διαρροή αποσπάσματος συνομιλίας της με τον Στέφανο Κασσελάκη, προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη 11
Παύλος Μαρινάκης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επίθεση στην ελευθερία του Τύπου η αποχώρηση της από τηλεοπτική εκπομπή
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για αντιδημοκρατική συμπεριφορά μετά την αποχώρησή της από τηλεοπτική συνέντευξη στη Φαίη Μαυραγάνη στον ΣΚΑΙ
Παύλος Μαρινάκης 8
Νίκος Ανδρουλάκης: «Αδιανόητη η όποια συμμετοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Αρχιτεκτονική Άμυνας – Στόχος ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης»
«Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με άλλους όρους ο ρωσικός αναθεωρητισμός σε σχέση με τον τουρκικό αναθεωρητισμό» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης: Η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη δεν έχει σχέση με τον αγώνα του Πάνου Ρούτσι
«Ο κ. Τσίπρας έχει δικαίωμα να γράψει όσα βιβλία θέλει, αλλά την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει»», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση για το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 8
Οι αιχμές Μητσοτάκη σε Καραμανλή, Βενιζέλο και πολιτικά κόμματα για την αμφισβήτηση θεσμών και Δικαιοσύνης
Η κυβέρνηση μιλά για κλιμακούμενη «επιχείρηση αμφισβήτησης των θεσμών και της δικαιοσύνης» και στο «κάδρο» βάζει και αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και άλλων στελεχών, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Κυριάκος Μητσοτάκης 20