Πολιτική

Κικίλιας για την «επίθεση» στον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο κ. Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ’ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση την οποία νωρίτερα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε από εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Νωρίτερα, ανάρτηση είχε κάνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπήρξε θύμα σωματικής σκοπούμενης βίας»!

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα – υπουργό» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Κικίλια.

Και ενώ η κόντρα έμοιαζε να τελείωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια ανάρτηση αργότερα στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Βασίλη Κικίλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33