Πολιτική

Κικίλιας σε Τσίπρα: Υιοθετείς ή καταδικάζεις τις δηλώσεις Τόσκα;

Να απαντήσει αν υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα για το Πυροσβεστικό Σώμα, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Κικίλιας σημειώνει πως «24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του κ. Τόσκα κατά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, η κυβέρνηση σιωπά».

Επισημαίνει πως «οι Έλληνες πυροσβέστες, σύγχρονοι ήρωες στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, σώζουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες και το φυσικό πλούτο της χώρας».

[read4more]

Αναφερόμενος στον κ. Τόσκα ο κ. Κικίλιας τονίζει πως κατηγορεί τους πυροσβέστες για ανεπάρκεια προσθέτοντας πως ο ίδιος ο υπουργός υπήρξε υψηλόβαθμος στρατιωτικός, αλλά όπως φαίνεται -τονίζει- δεν έμαθε ποτέ ότι την αποτυχία την αναλαμβάνει ο στρατηγός και δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες του.

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει: Υιοθετεί ή καταδικάζει τις δηλώσεις Τόσκα;» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Η ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει κανάλι που θα ζήλευε και η Βόρεια Κορέα, μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης
«Μετά το 2019, από κανάλι Βόρειας Κορέας έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης και το πιο αξιόπιστο κρατικό μέσο της χώρας»
Ο Παύλος Μαρινάκης
Διπλό μήνυμα Γεραπετρίτη προς Άγκυρα και επικριτές: «Επικίνδυνη η εργαλειοποίηση των εθνικών στο πλαίσιο προεκλογικών αντιπαραθέσεων»
Ο υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες με τη Λιβύη σχετικά με την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών
Γεραπετρίτης
Κώστας Μπακογιάννης κατά Χάρη Δούκα: Με το δάνειο των 75 εκατ. ευρώ βάζει την Αθήνα σε τροχιά μνημονίων
«Η διοίκηση Δούκα ζητά ουσιαστικά μια λευκή επιταγή 75 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τεκμηρίωση και κυρίως χωρίς να έχει εξηγήσει γιατί δεν αξιοποίησε πρώτα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που ήδη διαθέτει»
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης 9