Πολιτική

Κικίλιας: Τα δύσκολα είναι μπροστά, μείνετε σπίτι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα σε όλους τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, καθώς “τα δύσκολα είναι μπροστά μας”, έστειλε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο του Ρίου.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε την προσπάθεια του Καθηγητή Χ. Γώγου, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, Γιούλης Μαμμή, και όλων των εμπλεκομένων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του και είπε ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Τόνισε επίσης ότι είναι εντυπωσιακό ότι πάνω από 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά, αλλα η δυσκολία είναι μπροστά επεσήμανε.

Πηγή: tempo24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
121