Πολιτική

Κικίλιας: Τα δύσκολα είναι μπροστά, μείνετε σπίτι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μήνυμα σε όλους τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, καθώς “τα δύσκολα είναι μπροστά μας”, έστειλε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο του Ρίου.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε την προσπάθεια του Καθηγητή Χ. Γώγου, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, Γιούλης Μαμμή, και όλων των εμπλεκομένων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του και είπε ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Τόνισε επίσης ότι είναι εντυπωσιακό ότι πάνω από 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά, αλλα η δυσκολία είναι μπροστά επεσήμανε.

Πηγή: tempo24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία της ελληνογαλλικής αμυντικής συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιχειρησιακές δυνατότητες των νέων πολεμικών πλοίων και στην ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή τους
Δένδιας από τη Λοριάν για τη φρεγάτα FDI Νέαρχος: «Ένα κομμάτι έχει πίσω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»