Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ απαντά σε Θεοχαρόπουλο! “Εμείς δεν κάνουμε παζάρια”!

ΚΙΝΑΛ Συμφωνία των Πρεσπών
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Κύκλοι του ΚΙΝΑΛ… σηκώνουν το γάντι και απαντούν στις καταγγελίες του Θ. Θεοχαρόπουλου.
“Εμείς δεν κάνουμε παζάρια” το χαρακτηριστικό σχόλιο.
Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν πως ο Θ. Θεοχαρόπουλος κατήγγειλε απόπειρα «εξαγοράς» του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς με φόντο την Συμφωνία των Πρεσπών.

Πρώτα ήρθε το… ναι του Θανάση Θεοχαρόπουλου στην Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που δείχνει να “κλειδώνει” το πολυπόθητο “151” για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέχεια ήρθε η… διαγραφή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από την Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ και μετά… η βόμβα!

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία, αφού ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ισχυρίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ότι του προτάθηκαν ανταλλάγματα προκειμένου να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την δευτερολογία του ανέφερε:

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και η απάντηση μου ήταν αρνητική γιατί τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.

Από την άλλη, μου διαμηνύθηκε ότι αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει το ΝΑΙ, θα υπάρξει διαγραφή. Είναι φανερό ότι ένα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι».

Απάντηση του ΚΙΝΑΛ και διάψευση!

Η τελευταία εξέλιξη, λοιπόν, είναι η απάντηση από πλευράς ΚΙΝΑΛ στις σοβαρές καταγγελίες. «Στο χώρο της Κεντροαριστεράς κάναμε πάντοτε συνεργασίες με πολιτικό πλαίσιο και διαφάνεια κι όχι παζάρια μ΄ άλλα κόμματα», σχολίασαν συγκεκριμένα κύκλοι του Κινήματος Αλλαγής για όσα ισχυρίστηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη δεύτερη παρέμβασή του στη συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις