Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για “Πρώτο Θέμα”: Τέτοιες πρακτικές είναι ενάντια στην ελευθερία του Τύπου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Περαιτέρω επισημαίνει ότι «τέτοιες πρακτικές στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της άποψης και της γνώμης, εναντίον της Δημοκρατίας και δεν χωράνε στην Ελλάδα του 2020».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου: Η φορολόγηση του πλούτου θα χρηματοδοτήσει την επανίδρυση του κοινωνικού κράτους – «Αρκετά πλήρωσαν οι μισθωτοί»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ έδειξε ως πηγές χρηματοδότησης τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων, την αντιμετώπιση των καρτέλ και της διαφθοράς
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Πυρά Δούκα κατά Καιρίδη που τον αποκάλεσε «πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία
Το «γάντι» σήκωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, απαντώντας στην επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ: «Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής από τους “άριστους” της κυβέρνησης σε όλο του το μεγαλείο»
Καιρίδης και Δούκας
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενώνει το κόμμα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του και «κλείνει» τα εσωκομματικά μέτωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τον ιδρυτή του ως τον πολιτικό εκείνο που έδωσε περιεχόμενο στην «κοινωνική δικαιοσύνη», τη «λαϊκή συμμετοχή» και την «εθνική αξιοπρέπεια»
Αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου