Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι οι συναλλαγές και η μονταζιέρα

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν κάνει παζάρια, πολιτεύεται με θέσεις προτάσεις και αρχές», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τις προτάσεις για συνταγματική αναθεώρηση.

Στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ τονίζεται πως «οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο, την ψήφο των αποδήμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι κρυστάλλινες και δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά».

Παράλληλα το ΚΙΝΑΛ ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως αναφέρει, «ως δέσμιος του λαϊκισμού του, αδυνατεί να κατανοήσει πως η ψήφος των Ελλήνων πολιτών κατοίκων εξωτερικού, είναι θέμα με εθνικές διαστάσεις, είναι θέμα δημοκρατίας» και προσθέτει ότι οι συνθήκες τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει δραματικά, ο απόδημος ελληνισμός έχει νέα σύσταση, μετά το brain drain.

«Η αντιμετώπιση των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού με όρους σεβασμού και ισοτιμίας της ψήφου τους είναι αυτονόητη υποχρέωση των πολιτικών κομμάτων. Με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Πάνω από όλα βάζει τη ζυγαριά του κομματικού οφέλους», υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει:«Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι οι συναλλαγές και η μονταζιέρα. Αμετανόητοι…»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δεξίωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με Κωνσταντίνο Αργυρό και Αλεξάνδρα Νίκα – Γέμισε με πολιτικούς και εφοπλιστές το Jefferson House
Η δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία στο Κολωνάκι παρατέθηκε προς τιμήν του υπουργού Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Νταγκ Μπέργκαμ και του υπουργού Ενέργειας Κρις Ράιτ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 159