Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Εκλογές τώρα – Ένωση Κεντρώων: Γελοιότητες του πρωθυπουργού

ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Εκλογές τώρα – Ένωση Κεντρώων: Γελοιότητες του πρωθυπουργού
φωτογραφία: Eurokinissi

Με σκληρές ανακοινώσεις αντιδρούν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Αμετανόητος και προκλητικός για την κοινή λογική ο κ. Τσίπρας, στην τελευταία του παράσταση ως πρωθυπουργός” σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ. “Οι εξοντωτικοί στόχοι και φόροι παραμένουν. Κλείνει ο κύκλος του με τεράστια ζημιά για τη χώρα και με επώδυνες δεσμεύσεις για το μέλλον. Τίποτα πια δεν περιμένει ο ελληνικός λαός από τον ίδιο και την καιροσκοπική ομάδα με την οποία κυβερνά” προστίθεται στην ανακοίνωση. “Λύση για τη χώρα είναι εκλογές τώρα και αλλαγή πολιτικής” καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

Από την πλευρά της η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει ότι: Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στη ΔΕΘ αρχικά δήλωσε ότι δεν έχει να μοιράσει παροχές, αλλά όραμα. Στη συνέχεια αυτοδιαψευδόμενος άρχισε να μοιράζει παροχές που αφορούν την επόμενη κυβέρνηση και έδωσε μια εικόνα γελοία, γιατί εμφανίστηκε σαν να ήταν στην αρχή της τετραετίας του. Μάλιστα, οι παροχές που μοίρασε είναι από μέτρα σκληρά και βάρβαρα που η ίδια η κυβέρνηση του έχει νομοθετήσει. Λυπούμαστε, αλλά δε μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Καλό ταξίδι στο όραμα του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις