Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Η Ευρώπη και η Ελλάδα δεν μπορούν να αποδεχθούν εκβιασμούς από την Τουρκία

«Η Ευρώπη και η Ελλάδα δεν μπορούν να αποδεχθούν  εκβιασμούς και μονομερείς ενέργειες» από την Τουρκία τονίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, σημειώνοντας ότι η πρόσφατη απόφαση της Συνόδου Κορυφής «όχι μόνο δεν την συνέτισε, αλλά την αποθράσυνε» και καλεί την κυβέρνηση να πιέσει την ΕΕ να«να πάρει επιτέλους αποφάσεις για κυρώσεις»

«Η Τουρκία εξακολουθεί να λειτουργεί ως ταραξίας στην περιοχή. Κλιμακώνει τις παράνομες ενέργειες σε βάρος της χώρας μας και της Κύπρου.

click4more: Μητσοτάκης στα ΝΕΑ: Να μην ψάχνεται για καβγά η Τουρκία – Ανοικτός ο ανασχηματισμός

Η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για την οποία ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε βαθιά ικανοποιημένος,  όχι μόνο δεν την συνέτισε, αλλά την αποθράσυνε» αναφέρει συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ.

Τονίζει ότι «η Ευρώπη και η Ελλάδα δεν μπορούν να αποδεχθούν  εκβιασμούς και μονομερείς ενέργειες» σημειώνοντας ότι «έτσι τορπιλίζεται ο διάλογος» και καταλήγει:

«Το μόνο που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι οι κυρώσεις. Είναι ώρα να πάρει επιτέλους αποφάσεις για κυρώσεις η Ε.Ε. και η Ελληνική Κυβέρνηση να πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση.».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΠΑΣΟΚ – Ιωακείμ Γρυσπολάκη για τα Βορίζια και την οπλοκατοχή στην Κρήτη: «Όταν το θράσος και η εχθροπάθεια δεν έχουν όρια»
«Ο διορισμένος από την Υπουργό Πολιτισμού Διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, έκανε μία αποκρουστική ανάρτηση», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης έριξε «καρφί» για τον Αντώνη Σαμαρά: Εχθροπραξία και μισαλλοδοξία στα εθνικά θέματα είναι καταστροφική
Η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή εκλήφθηκε από πολλούς, ως μια απάντηση με νόημα για όσα του καταλόγισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή 8
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
9
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 72