Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ: Παρακρατικό σχέδιο ο καταδικασμένος δήθεν μάρτυρας για το C4I

ΚΙΝΑΛ: Παρακρατικό σχέδιο ο καταδικασμένος δήθεν μάρτυρας για το C4I

Την έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε η γνωστοποίηση της δικογραφίας για το C4I με τον μάρτυρα που αναφέρεται σε Παπαντωνίου και Σημίτη.

Για επιστράτευση καταδικασμένου από τη Δικαιοσύνη δήθεν μάρτυρα στην υπόθεση του C4I κάνει λόγο το ΚΙΝΑΛ, που χαρακτηρίζει “αστειότητες” τα όσα αναφέρονται στη σχετική δικογραφία που παραδόθηκε στη Βουλή την προηγούμενη Παρασκευή.

Το ΚΙΝΑΛ κάνει ακόμη λόγο για “σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους που αποκαλύφθηκαν και θα πέσουν στο κενό”, αλλά και για “άθλιες μεθοδεύσεις που πλήττουν τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία”.

Δείτε την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

“Η επίθεση κατά της παράταξής μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επιστράτευσαν τώρα καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη πρόσωπο -δήθεν μάρτυρα- που δηλώνει ότι «κατά πάσα πιθανότητα» ήξεραν, αλλά «δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν…» και άλλες απίθανες αστειότητες.

Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν και θα πέσουν στο κενό.

Ο Ελληνικός λαός θα τους καταδικάσει όπως και τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, που πλήττουν την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία”.

Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που τον… καίει “κατ’ εκτίμηση”!

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η κατάθεση στον ειδικό εφέτη ανακριτή που “έδεσε” την άσκηση δίωξης κατά του Γιάννου Παπαντωνίου είναι του πρώην γενικού διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, Ευάγγελου Βασιλάκου, από τον Απρίλιο του 2006 μέχρι τον Οκτώβριο του 2010.

Η αναφορά του μάρτυρα είναι η εξής: «Η εκτίμησή μου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει δωροδοκηθεί ο κ. Παπαντωνίου» ενώ αναφορές ότι γνώριζε έχει και για τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη σημειώνοντας όμως ότι «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν ο κ. Σημίτης έχει δωροκηθεί για την συγκεκριμένη προμήθεια, αλλά θεωρώ αδύνατον να μην έχει ενημερωθεί για τις παράνομες πληρωμές της σύμβασης C4I από τον Χριστοφοράκο».

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις